Ето няколко идеи:

Нацелувай го

И през това време обърни внимание дали езикът му докосва сливиците ти или едва стига до устните ти? Ръцете му шарят ли по цялото ти тяло или те докосва едва-едва като дете в магазин за лакомства? Няма грешен отговор, съветват от cosmo.bg. Но сега е моментът да решиш дали стилът му ти допада, защото точно тези знаци ти показват какъв е сексуалният му характер.

Ослушвай се

Когато говорите, мъжът, който обръща внимание на думите ти – и не се налага да повтаряш всички милион пъти – е по-склонен да удовлетвори палавите ти нужди. Защо? Вниманието му извън спалнята е знак за това колко внимателен ще бъде и в нея.

Загледай се в тялото си

Докато главата ти е заета с анализирането на това дали този тип си струва да инвестираш емоционално в него, тялото ти ти дава съвсем други сигнали на първично  ниво: забързан пулс и взривено либидо.

Отпусни се


Чувстваш ли се напълно свободна да бъдеш себе си около него? Ако искаш нещата в леглото да ви се получат, трябва да си сигурна, че ти е комфортно да се разголваш в негово присъствие, още преди да разголиш тялото си в негово присъствие. Така ще имаш по-малко задръжки и много повече палава увереност – двете особено важни съставки на приятното изкарване в леглото с ново гадже.
ИЗБРАНО