Бутик Vincit е предпочитаното място за шопинг от жени с висок стил и класа. Символ на елегатност и комфорт, марката винаги изненадват със смелите си модни решения. Неслучайно голяма част от българските звезди избират тоалети на Vincit за клипове, летни партита и ежедневието си.

От този месец в конкурса "Стани модел за един ден" като наш партньор се включва Diplomat Plaza Hotel & Resort. Елегантният SPA хотел в Луковит ще подбере от участничките в конкурса "Стани модел за един ден" модели за новата си рекламна кампания. Селектираните момичета ще имат възможност да се почувстват наистина специални. Те ще участват като модели във фотопленер с професионални фотографи от 2 до 6 юли в хотела. Всяка една от тях ще спечели уикенд в Diplomat Plaza Hotel & Resort и малък кухненски уред от новата серия на Diplomat Bravisimo.

Наши партньори в конкурса са още:

Коафьорът на звездите Жоро Петков, който покори и българския книжен пазар с албума си „Косата днес. Стъпка по стъпка с Жоро Петков“
 
Брандът за професионален грим и бляскава визия ProFace

Фотографът на Hammer Studio Георги Божиков

Носителката на титлата Мис България 2007, един от най-предпочитаните топ модели у нас Юлия Юревич

Култовото заведение в центъра на София Boutique Lounge Bar

Първият български бренд за експресен маникюр и педикюр "Manicure Impress", чиито станции в МОЛ София и Сити Център София създават уникално изживяване за всеки, на достъпна цена, в най-удобното време и висок стандарт.

Конкурсът на Dir.BG „Стани модел за един ден” е за всички почитателки на най-свежите и актуални модни тенденции! За всички красавици, които живеят с Мода 24х7 – 24 часа, 7 дни в седмицата!  Всяка една от тях има шанса за 24 часа да сбъдне мечтата си да стъпи на котешката пътечка и да застане пред фотообектива! Момичето на месеца ще представи със страхотна фотосесия най-актуалните визии в облеклото, грима и косата през летните месеци.

Освен страхотната фотосесия от фотографа Георги Божиков с грим от ProFace, прическа от Жоро Петков, стайлинг от Vincit by Vesela Toteva и наставления за професионално позиране пред фотообектива от Юлия Юревич, тя ще получи SPA уикенд в Diplomat Plaza Hotel & Resort, подарък от Vincit, ваучър от "Manicure Impress" на стойност 50 лв и звездна вечер в Boutique Lounge Bar!

Ако живееш за модните тенденции, имаш възможност да преживееш бляскави моменти с конкурса на Dir.BG. За да участваш в конкурса Харесай страницата ни във Facebook Мода 24х7. Всяко момиче над 18 години има шанса да бъде сред селектираните момичета, от които ще изберем победителката в конкурса „Стани модел за един ден”! За да попаднете сред избраничките, трябва да качите ваша снимка в  Мода 24х7. Победителката за месеца ще бъде избрана от 20-те момичета, които съберат най-много Харесвания. За нея ще гласува компетентното жури, съставено от нашите партньори – модни експерти с дългогодишен опит в областта на модата и стайлинга.

Участвай в конкурса на Dir.BG Стани модел за един ден

Победителката за месец май >>