Успехът на 16-годишната софиянка идва, след като е избрана да закрие есенното шоу на Balenciaga. „Бях наистина нервна, надявах се да не падна. Подиумът бе направен от лампи и когато стъпиш на него, се чувстваш сякаш си на път да ги счупиш. При това на високи токчета. Първия път, когато дефилирах, си мислех: „О, да, тук е хубаво!”, разказва Креми пред Монитор.

New York Times представиха нашето момиче в един от последните си броеве, където тя разказва за стреса от моделството, желанието да бъде млада майка и причината да гледа филма „Белязаният” постоянно.

За началото на модния й път тя споделя: „В България баща ми имаше приятел, чиято съпруга има агенция. Тя беше тази, която ме насърчи да се занимавам с моделство. Бях на 14, харесаха ме от View Management в Барселона, а оттам подписах договор и с агенция Ford”, споделя красавицата. Тя успява за едва няколко месеца да снима сесии за списанията Numero, AnOther и W.

Оташлийска е на мнение, че моделството е трудна задача. „Много хора си мислят, че просто стоиш пред камерата и изглеждаш красива. Но не е така. Трябва да ставаш рано, да ходиш на кастинги, да се срещаш с много хора. Винаги трябва да изглеждаш перфектно, без значение спал ли си, или не си. Понякога работиш повече от 12 часа. Пристигаш някъде на някое летище и отиваш директно на работа”, обяснява родната хубавелка.