Лентата получи приз за „любим екшън филм“, „любим франчайз филм“ и „любима химия на екрана“, а звездите Дженифър Лауренс, Крис Хътчерсън и Лиам Хемсуърт бяха избрани от публиката за „най-добър екранен състав“.

Актрисата, която изпълнява главната роля във филма и ново лице на Dior – Дженифър Лауренс блестеше в разкошна рокля от котюр линията на Valentino за сезон есен 2012, обувки Nicholas Kirkwood и бижута Cartier. С тази визия тя получи своите награди за „любима филмова актриса“ и „любимо лице на героизма“. Актрисата Дженифър Анистън не изневери на своя любим черен цвят, избирайки кожена рокля на френската марка Christian Dior и фини сандали с тънки каишки.

Актриса, певица и танцьорка – Джулиан Хоу определено знае как да печели внимание! За наградите People’s Choice тя се спря на котюр творение на Tony Ward и обувки Giuseppe Zanotti. Тейлър Суифт очарова всички с нежна осанка. Младата дама приличаше на богиня с дълга бяла рокля на Ralph Lauren и тюркоазени обеци за акцент.

Топмоделът Хайди Клум за пореден път показа добрия си моден вкус с изкусителна черна рокля на Julien MacDonald с изрязани мотиви, дълбока цепка и златни кантове за акцент. Шикозни бижута и черни елегантни обувки допълваха визията й. Наоми Уотс беше в същата тоналност с разкошно дизайнерско творение на Alexander Mcqueen.

Ема Уотсън бе отличена като „драматична актриса“. Тя ни впечатли с колоритна авангардна рокля на Peter Pilotto, с изрязани елементи и лилава чанта-плик. Сандра Бълок изглеждаше зашеметяващо в моден ансамбъл на Vera Wang, елегантни розови обувки Jimmy Choo и клъч Narciso Rodriguez. Тя получи приз за хуманитарни заслуги.

Парис Хилтън се открои на събитието с много свежа визия, избирайки мини рокля с принт в ярки цветове и тюркоазени обувки на висок ток. Леа Мишел също заложи на колоритна палитра, появявайки се на червения килим с къса секси рокля в цикламено на Elie Saab.

Вижте снимки >>