Вечерен грим по всяко време:
В България има повече жени с тъмен и наситен грим от където и да било. Червените устни са стилни, но ако ги комбинирате с опушен грим на очите, става прекалено. А яркият руж и моливът за устни са допълнителни наслади само за специални случаи.

Токчета: Много жени в България сякаш имат за правило, че не бива да се излиза извън къщи без високи токчета. Доста парадоксална тенденция, като се има предвид състоянието на тротоарите в София. Да редувате високи обувки с пантофки или равни ботуши е съвсем приемливо.

Кожени палта с козина:
Дори да не ви вълнуват споровете за това дали е етично или не да се носят кожи, в тези огромни мъхнати яки има нещо твърде агресивно.

Тигров/леопардов принт на слънчева светлина: Хората в Ню Йорк имат леопардови колани и палта, но ги носят вечер, като ходят по клубове.

Много обемни коси: Прическа, с която изглеждате като кукла Барби. За предпочитане е косата да е гладка и да пада свободно.

Силиконови презрамки:
По-добре е да заложите на сутиен без презрамки или презрамките да се виждат. Бельото е секси и нежно подаваща се презрамка винаги може да стане обект на внимание, докато силиконовата не може.

Панталони с ниска талия и дълбоки деколтета: Ако искате да носите панталони с ниска талия, имайте правилна самооценка за тялото си и внимавайте бельото ти да не се подава твърде много. Същото важи и за дълбоките деколтета. Хората са го казали - "Малкото е в повече".

И БГ звездите не са застраховани от модни гафове.
Вижте някои от най-често прегрешаващите тук >>