Миранда смята, че 30-тия й рожден ден, който ще отпразнува в събота със съпруга си Орландо Блум, трябва да бъде преломен по отношение на кариерата й. По-късно тази година тя планира да издаде втора книга, която да последва първия й бестселър "Treasure Yourself" и да се съсредоточи върху разпространението на продуктите си за грижа за кожата KORA Organics, да работи върху сайта си. Тя е и лице на Mango и посланик на горещата линия за помощ на деца Kids Helpline.

Чернокосата красавица сподели пред в. "Сидни Морнинг Хералд", че слуховете, че от Victoria's са й "показали вратата" заради трудния й характер, са смешни за всеки, който я познава и е работил с нея. Тя ще продължи да поддържа връзка с марката за бельо и ще се качи на модния подиум за шоуто през ноември.

"Това е естествено развитие. Занимавам се с манекенство от 13-годишна. Сега навлизам в нов етап от живота си. Усещах, че той настъпва след раждането на сина ми и след като станах майка, осъзнах, че трябва да приоретизирам времето си", разкри красавицата, която има двегодишен син Флин от британския актьор Орландо Блум.

Тя опроверга слуховете, че е в конфликт с други модели на марката като Кандис Суанепул и Алесандра Амброзио и заяви, че винаги ще е благодарна на компанията за старта на кариерата си в Америка.

Вижте снимките на Миранда от модния подиум >>