Тя е петата германка, дефилирала някога на шоуто на Victoria's Secret. Преди нея сред Ангелите са се изявявали имена като Клаудия Шифър и Хайди Клум.

Вижте снимки на Лорена >>

23-годишната Лорена Рае с мерки 87/65/92 при ръст 180 см и казва, че Жизел Бюндхен винаги е била голямо вдъхновение за нея. Лорена много се гордее с участието си в шоуто и го смята за наистина голям успех.

Тя разказва, че в бекстейджа на ангелското шоу е било невероятно и всички били в страхотно настроение. Публиката и гостите се погрижили преживяването да бъде на ниво. А сестра ѝ и най-добрата ѝ приятелка били в залата, за да я подкрепят.

Въпреки перфектната си форма, Рае е трябвало да се подготвя специално за шоуто, като това е включвало здравословно хранене и строг тренировъчен режим със силови упражнения и кардио.

Това не е първото шоу по бельо за Лорена. Наскоро тя е дефилирала в Италия за друг бранд. Рае разказва, че моделите на Victoria's Secret били перфектно адаптирани за телата на манекенките.

Името на 23-годишната Лорена се свързваше и с Леонардо ди Каприо, но така и не се потвърдиха информациите, че двамата са имали връзка.