Над 500 момичета и момчета от цяла България се включиха в националния кастинг в Sofia Ring Mall, организиран от най-престижната модна агенция в страната Ivet Fashion. Той се състоя в два поредни дни и събра на едно място бъдещи топмодели, техните родители, модни букъри, скаути и популярни лица от света на модата и шоубизнеса.

Вижте снимки >>

В експертното жури на най-масовия кастинг за модели, правен в България, бе и самата собственичка и основателка на модната агенция Ивет Григорова. Тя прекара целия уикенд в Sofia Ring Mall в търсене на новите топ лица, на които да предложи договори за работа в България и чужбина.

Стотици момичета и момчета от цялата страна дойдоха в мола в полите на Витоша, за да участват в моделското събитие №1 и да сбъднат мечтата си. Чуждестранни красавици пък бяха прелетели хиляди километри, за да се запишат и участват в кастинга "Ivet Fashion Model Search".

Снимка: Sofia Ring Mall

Самата Ивет Григорова сподели с широка усмивка:

"Мисля, че открихме двойничката на Адриана Лима!"

Освен нея, на финалното ниво на кастинга бяха одобрени още над 5 момичета, на които им предстои да подпишат професионален договор с българската топ агенция.

Една от най-известните актриси и модели в България и дъщеря на собственичката на Ivet Fashion - Луиза Григорова-Макариев, също беше част от събитието. Тя бе в компанията на своя съпруг - режисьора Мартин Макариев, и неговия син.

Най-големият кастинг за модели в Sofia Ring Mall събра на едно място и едни от най-популярните звезди на агенцията - "Мис България" 2011 Ваня Пенева и Розмари Тишър, известна и с участието си в последния сезон на VIP Brother.

Очаквайте скоро подробности за финалистките и бъдещи звезди в модния бизнес, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите фешън агенции в света!