"Ние преминахме през толкова много неща, направо е чудо, че останахме заедно толкова дълго време", отбеляза певицата, която има 12-годишен брак с Росдейл. Според нея съпружеските им отношения се подхранват от факта, че двамата имат собствено поле за изява и се реализират като независими личности.

Сред перипетиите, през които е преминало семейството, е разкритието на скандалната рокерка Къртни Лав, че Росдейл изневерявал с нея на Стефани. Също така медиите оповестиха, че на младини Гевин имал връзка с травестит. По време на брака им стана известно, че съпругът на Стефани има голяма дъщеря от бивша приятелка.

Въпреки това съпрузите запазиха добрите отношения и брака си и през пролетта на 2014 г. им се роди трети син.

Стефани призна, че никога не е мислила, че ще се омъжи за такова "горещо момче" като Гевин. "Смятам го за красив Това не е най-важната негова черта, но е приятно... и той наистина прави хубави деца", сподели майката на три момчета.

Вижте снимки на семейството >>

Гуен си спомни как родителите са я учили, че музиката може да бъде само хоби, а не и професия. Тя смята, че те имат право, доколкото внимава да извлича удоволствие от това, което прави, вместо да ламти за награди. "Въпросът всъщност е в самия път, ето тук е радостта. Въпросът не е в крайния резултат, защото никога няма край", споделя Гуен Стефани.