На 19 май легендата на българския футбол Христо Стоичков посрещна на изискан коктейл спортни легенди от цял свят. На 20 май се състоя грандиозното му футболно шоу "50 години номер 8" на стадион "Васил Левски".

Първите гости пристигнаха малко след полунощ, а сред тях бяха дъщерите на Христо Стоичков - Мика и Христина, с половинките си Айкут и Лука Белич, звездите от САЩ’94 Даниел Боримиров, Емил Костадинов и Ивайло Йорданов. Препълненият с гости и приятели на Камата клуб буквално избухна при появата му на червения килим. N8 бе придружаван от съпругата му Мариана и предвождаше цяла плеяда от световни футболни легенди и дрийм тима на Барселона.

Вижте снимки >>

Бившият президент на клуба Жоан Лапорта бе довел делегация от Каталуния. Част от нея бяха бившите футболисти на "Барселона" Чики Бегиристайн, Андони Гойкоечея, Мигел Анхел Надал, Витор Байя и Хосе-Мария Бакеро. В партито се включиха и бившият италиански национал и играч на „Парма“ Антонио Бенариво, дългогодишният капитан на чилийския национален отбор и звезда на „Реал Мадрид“ Иван Саморано, звездата на „Милан“ Даниеле Масаро, бившите съотборници на Стоичков от „Чикаго Файър“ Петер Новак и Диего Гутиерес и мн. др.

Христо Стоичков и личните му гости се насладиха на шоу програма с танцуващи "ангели" с перфектни форми и пищни костюми, обсипани с пера и кристали.