На концерта си в София френската певица ще представи десетия си студиен албум, който кръщава на самата себе си.

"В песните споделям искрено неща, които ме докосват, но с по-модерено звучене", споделя тя.

Една от емблематичните песни в първия едноименен албум на Каас е "Adele" – феминистка балада за мястото отредено на "слабия пол" в света. Въздействащото вокално изпълнение е подсилено от акустичната китара на Фин Грийнал от британската група Fink, познат с колаборациите си с Джон Леджънд  Ейми Уайнхаус.

Патрисия Каас ще предложи на почитателите си в България песни с изразени биографични детайли като "Sans Nous", "Le Jour Et L’Heure", "Ma tristesse Est N’Importe Où", "Sans Tes Mains ou" и "La Langue Que Je Parle". Те се раждат в изключително тежък период за певицата, която за първи път от десетилетия поставя живота си на пауза, за да се възстанови.

Преди София тя ще представи новия си албум на европейско турне в най-големите театри и зали на Франция, Германия, Белгия, Австрия, Холандия, Финландия, Естония, Литва, Латвия, Полша и Румъния.

Концертът у нас се организира от "БГ Саунд Стейдж" с медийната подкрепа на Dir.bg. Билетите на цени от 50 до 100 лева са в продажба в системата на "Ивентим" и в билетния център на НДК.