Масово обаче коментарите са, че песента "KillaBee" и визията на Дивна в клипа към нея поразително напомнят за стила на Гери-Никол и това не се хареса на повечето от феновете.

Вижте снимки на Дивна сега и преди >>

Дивна е облечена в къси панталонки, които разкриват почти цялото й дупе, и танцува изкусително във фитнес зала. Косата й е руса, сплетена на плитки и оттам идва и основната прилика с визията на колежката й.

Някои почитатели на русенката обаче смятат, че е нормално тя да се променя, след като се търси подобен стил и музика.

"Цял ден получавам и чета поздравленията ви и не мога да бъда по-щастлива, че толкова харесвате "KillaBee"! Благодаря на екипа си, които от самото начало повярваха в идеята и направиха всичко възможно, за да мога да бъда себе си докрай! Както изпях за "Елена от Авалор" - "Идва моят час!", коментира Дивна в профила си във Фейсбук.


Дивна стана известна на 11 години, когато спечели с певеца Миро "Пей с мен" през 2008 г. След това той стана неин продуцент. През 2009 г. с него записаха "Един коледен момент" по негови музика и текст. През септември 2011 г. Дивна издаде дебютния си сингъл "И ти не можеш да ме спреш", в който участват Миро и рапърът Криско, чието дело е и песента.

Певицата, която беше абитуриентка миналата година (вижте в галерията), все повече набляга на женската си същност. Тя не спира да експериментира с модерни дрехи, гримове и маникюр.