Близо 1000 момичета се явиха на кастинга през пролетта, но след цяло лято надпревара, победителките бяха избрани сега.

Вижте снимки >>

Водещите на предаването Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека споделиха, че са доволни от избора на продуцента Джуди Халваджиян, а и вече нямало да им се налага да танцуват всяка вечер в студиото.

Анкета: Коя е най-красивата адреналинка?

21-годишната брюнетка Лилия Милева е от Пловдив. Учи в Академията за музикално и танцово изкуство там със специалност "Педагогика на класическия танц". Още на 6 г. се занимава с художествена гимнастика, а след това и с балет.  Последните години е фотомодел. Освен с танците, поддържа фигурата си с фитнес. Не е обвързана.

Червенокосата Радинела Чушева е родена през 1996 г. в София. Студентка е по "Медия и журналистика" в УНСС. И тя от ранна възраст се занимава с художествена гимнастика. Танцувала е в клипове, клубове и на концерти. Има изяви на модния подиум и в телевизията. Печелила е състезания по художествена гимнастика, а през 2014 г. се класира на второ място в конкурса "Мис Вселена България". Плува и ходи на фитнес. Също не е обвързана.

Блондинката Даниела Николаева е родена през 1989 г. в Пловдив, но живее в София. Завършила е НСА "Васил Левски" с бакалавърска степен "Треньор по гимнастика". Започва да се занимава с танци след края на кариерата си в художествената гимнастика. Танцува 5 г. в балет "Нова". Има 2 медала от Световните първенства през 2008 и 2010 г. като част от Националният отбор по естетическа гимнастика. Сред отличията си има и републикански титли в художествената гимнастика. Като професионална танцьорка има участия в клипове на български и чужди изпълнители, концерти, предавания и реклами. Сериозно обвързана е.