Двете олимпийски звезди споделиха, че играят боулинг в последните три години, но дори няколкото „страйка”, които Стефка Костадинова направи, не бяха достатъчни, за да поведат в крайното класиране. 

„Звездният боулинг турнир” прикова вниманието на 150 гости, които присъстваха на официалното откриване на Playground в Парадайз център - София. На 4000 кв. м. площ са разположени различни зони, както за игри и забавления, така и за провеждането на музикални промоции, срещи с приятели и дори за тестване на виртуално голф игрище. 

На музикалната сцена публиката посрещна Бобо и Печенката, реге изпълнителят Джами и младата певица Мей.  Голямата изненада на вечерта беше американската ар-енд-би група Блекстрийт, която се появиха точно в полунощ на сцената.

Вижте снимки >>

Сред гостите бяха певицата Йоанна, рапърът Енчев с децата си, както и фолклорната изпълнителка Поли Паскова с малкия си син. 

“Почивните дни са само за игри”. С това послание по-рано през деня деца и родители откриха специализираният детския център “Playkids”,  част от веригата Playground. Японски дизайнери са проектирали игровите платформи, които са съобразни с двигателната култура и възрастовото развитие на малките. Светлина, водни ефекти и музика, са вплетени в новите японски детски съоръжения.