Феновете на "Приятели" ще бъдат изненадани да научат, че Рейчъл Грийн е разменена в един епизод, като това остава незабелязано повече от десетилетие, пише "Daily Mirror".

По време на сезон 9, епизод 15 на любимия ситком, който е озаглавен "The One With The Mugging", Дженифър Анистън е била заменена с вероятно дубльорка.

Фен с орлов поглед забеляза гафа при заснемането, докато гледал ситкома, разказващ за шестима приятели от средата на 90-те, живеещи в Манхатън.

Рос Гелър (Дейвид Шуимър), Рейчъл Грийн (Дженифър Анистън), Моника Гелър (Кортни Кокс), Джоуи Трибиани (Мат ЛеБлан), Чандлър Бинг (Матю Пери) и Фийби Бъфи (Лиза Кудроу) са шестима млади хора, които имат своите забавни приключения.

Тъй като фен-базата на сериала непрекъснато расте, киноманите непрекъснато хващат разни "гафове".

И най-шокиращото незабелязано нещо, е как вместо Рейчъл се вижда част от друга млада жена, която дори не носи същото облекло. Джордан Д"Амико, супер фен на поредицата, забеляза гафа повече от десетилетие след края на шоуто, като той написа за откритието си в "RecentlyHeard".

Джордан отбеляза: "Само няколко минути след началото на епизода, ентусиазираната Рейчъл се втурва в апартамента на Моника, за да каже на Джоуи, че е получил прослушване с известния и измислен актьор Леонард Хейс, изигран от Джеф Голдблум. Тримата приятели признават, че се възхищават на актьора от рекламите му за мобилни телефони, в които той играе с маймуна. Моника с плам предполага, че може би маймуната ще бъде на прослушването. Джоуи реагира, като казва: "Не ме карайте да се изнервям повече, отколкото вече съм!" и отива да седне отново".