Сигурно ви звучи познато - предстои ви важна среща, за която се подготвяте в последния момент. Времето ви притиска, но все пак успявате да се приведете във форма и бързате към уреченото място. Пристигайки, установявате, че от напрежението и/или жегата доста сте се изпотили. Резултат от това е неприятната миризма, заради която чувствате неудобство от човека насреща. Как се излиза от подобна ситуация? Май няма много варианти.

Ако познавахте дезодориращите свойства на хлорофила, тези случки нямаше да бъдат част от вашето ежедневие! Хлорофилът е зелен пигмент, съдържащ се в редица растения, водорасли и гъби, и главен участник в процеса на фотосинтеза. Приложението му като терапевтично средство датира отпреди близо 70 години. Благодарение на мощното си антибактериално действие, той е бил част от състава на много козметични продукти (сапуни, води за уста и пасти за зъби) и дори се е използвал за намаляване на неприятните миризми след хирургични процедури. С появата на синтетичните средства славата му за известно време залязва, но впоследствие отново се превръща в обект на засилен интерес. Днес терапията с хлорофил се прилага с голям успех срещу нежелани телесни миризми, независимо от техния произход.

Продуктите Хлорофреш - вашата тайна за свежо ухание дори в най-горещите дни! 

Серия продукти Хлорофреш на американската компания Nature's Way съдържат висок клас течен хлорофил под формата на хлорофилинов комплекс, извлечен от листата на бяла черница (Morus alba).

Серия Хлорофреш включва висококачествени природни средства за вътрешно приложение, които детоксикират тялото и елиминират нежеланите миризми.

Как действа хлорофилиновият комплекс в продукти Хлорофреш:

  • неутрализира веществата, причиняващи миризми в храносмилателната система и поддържа свежия телесен аромат през целия ден;
  • неутрализира нежеланата миризма дори в критични области като подмишници, слабини и стъпала;
  • намалява лошия дъх при халитоза и възпалителни процеси в устната кухина;
  • контролира мириса на урината и на изпражненията;
  • потиска действието на микотоксини и ксенобиотици, попаднали в храносмилателната система (бензопирени, афлатоксини, диоксини);
  • намалява неприятните миризми след колостомия, илеостомия или в случаите на анална инконтиненция;
  • ускорява зарастването на рани и язви в стомаха и червата;
  • потиска миризмата, излъчвана от секретиращи рани и кисти.

Много често нежеланите миризми са резултат от неправилно хранене и запек, хормонални нарушения, прием на определени лекарства. Обилното изпотяване при засилено нервно напрежение също може да влоши телесната миризма. Доверете се на Хлорофилин комплекса и в тези случаи, за да си гарантирате спокойствието и комфорта през целия ден!

Продукти Хлорофреш се предлагат в следните варианти:

- Хлорофреш хлорофилови капки без алкохол (59 ml)

Прием: добавете 25 капки към пълна чаша (240 мл) вода или сок и изпийте незабавно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара.

- Хлорофреш® течен хлорофилен комплекс (натурален) 473 ml

- Хлорофреш® течен хлорофилен комплекс с ментов вкус 473 ml

Прием. За възрастни и деца над 12 годишна възраст: по 2 ч. л. 1-2 пъти дневно. Може да се използва като вода за уста за изплакване или гаргара - по 1-2 ч. л., разтворени в чаша вода.

- Хлорофреш /Хлорофил концентрат/ 90 софтгел капсули

Прием. Възрастни и деца над 12 години: по 2 софтгел капсули 1-2 пъти дневно.

Поддържайте свежия аромат на тялото си с помощта на Хлорофреш - продуктите, които ще ви помогнат да се чувствате уверени винаги и навсякъде!

Гарантирано качество от Nature's Way, USA - бранд с 50 години опит в производството на билкови екстракти!

Повече за Хлорофреш може да прочетете тук