През 2012 година нейният съпруг и председател на федерацията по ръгби Росен Чолов бе задържан по обвинения в сводничество и склоняване към проституция. От него Ирена има 4 деца. След това двамата се разделиха. Сега Ирена Милянкова се занимава с недвижими имоти и е щастлива с нов партньор – Никола Чолаков. Те чакат дете. За тези обрати, за новата любов, и как се гледат 7 деца, двойката разказа преди Полина Гергушева.

"С Никола сме партньори не само в живота, но и работим заедно и това беше повода за нашето запознанство. Ние се запознахме по повод работа и от тогава сме непрекъснато заедно...", сподели Ирена за bTV.

Вижте снимки на Ирена и Никола >>

Чолаков не знаел коя е Милянкова, тъй като дълго време живял в чужбина.

"Това, че той не знаеше коя съм между другото ме спечели определено, защото аз винаги се притеснявам при първи контакт с хората дали са ме разпознали, дали не подхождат към мен предубедено и когато усетих по държанието му, че той не знае коя съм, определено се отпуснах. И комуникацията ни от самото начало тръгна много добре", сподели тя.

Ирена е концентрирана върху сегашната си постоянна работа и определено оставя изявите като модел и актриса на заден план.

Никола има 2 деца от предишна връзка. "От общо 6 деца, 3 живеят при нас. Другите живеят с бившите ни половинки. И така успяваме да координираме нещата. Другите 3 са прииждащи от време на време", обясни той.

Двамата с Ирена искали общо дете и го чакат през пролетта. Полът на бебето засега е тайна. "И двамата смятаме, че това е някак естествено продължение на една връзка, в която двама души изпитват силни чувства помежду си. Нищо по-естествено от появата на дете, лично за нас не би било продължение", каза Ирена.