Вижте кои са най-сексапилните актриси с корени в Африка.

Вижте снимки >>


Чарлийз Терон


Дълги крака, секси тяло и невероятна усмивка. Южноафриканската богиня владее червения килим от години. Терон печели договор за модели на 16 години и като тийнейджърка посещава балетно училище. Освен кино звезда, тя е пацифистка и майка.

Ази Тесфай

Тя е родена в Южна Калифорния, израснала е в Лос Анджелис и е първо поколение имигрант. По-голямата част от семейството ѝ все още живее в Етиопия и Еритрея. Тя се идентифицира с източноафриканския си произход. Ази има диплома по бизнес администрация от Университета в Калифорния, а работата ѝ ѝ помага да се утвърди като филантроп предприемач.

Джуджу Мбата-Роу


Тя е дъщеря на южноафрикански лекар. Родителите ѝ се разделят, когато е съвсем малка и тя е отгледана от майка си Ан Роу в Англия. Джуджу е известна от ролите си в телевизионни серили като "Доктор Кой". Тя е еднакво секси и по дънки и с вечерна рокля на червения килим.

Лия Кебеде


Забелязана за първи път в училище от филмо режисьор, който я представя на френска модна агенция. Тя е високоплатен модел, който се е появявал на кориците на френския, италианския, японския, американския и испанския Vogue. Била е лице на марки като Gap, Yves Saint-Laurent, Victoria's Secret, Tommy Hilfiger, Revlon, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton.

Мишел ван дер Уотър

Израснала е в Австралия, но е родена в Кейп Таун, Южна Африка. Баща ѝ е от холандско-африкански произход, а майка ѝ от индийско-африкански. Тя има очарователна усмивка, красива коса и секси тяло. Позната е от ролите си в телевизионни сериали.

Мегалин Екикунуоке

Тази американска актриса е родена в Спокейн, Вашингтон. По бащина линия е внучка на нигерийски вожд. Фамилята ѝ означава "водач на хората". Едно от любимте ѝ места е Хавана.

Ела Томас

Тази чаровница е популярна от малки роли в сериали, участвала е като агент Дебора Лийд в "От местопрестъплението: Ню Йорк". Тя е и модел. Появявала се е в реклами за американския Vogue, Glamour, Elle, Gap, Levi's. Майка ѝ е еритрейка, а баща ѝ офицер от американските ВВС.

Танди Нютън

Тя е родена в Лондон, но корените ѝ са от Зимбабве. Тя е майка на три деца. Името ѝ означава "обичан". Тя е известна от ролята си в "Мисията невъзможна 2". Когато разказва за секс сцената с Том Круз, Нютън казва: "Беше истерично. Когато камерата не ни снимаше, не можехме да спрем да се смеем."

Кандис Макклър

Тя е родена в Южна Африка и е позната от ролите си в сериали на Netflix. Изглежда невероятно и ако я последвате в социалните мрежи, ще решите, че е модел.

Лупита Нионго


Тя е първата кенийка, спечелила "Оскар" за ролята си на Патси в "12 години робство". Тя грабна приза за най-добре поддържаща роля. Произходът ѝ е мексиканско-кенийски. Нионго бе обявена от списание People за най-красивата жена за 2014.