Нанси Синатра подписа договор с режисьора на новата българска кинолента. Певицата е дала правото на Цветодар Марков да използва неин хит в саундтрака на филма. Песента е небезизвестната "These boots are made for walking" и звучи в началото на “HDSP: Лов на дребни хищници”, който вече е по кината. Закачливият текст и ретро акордите на парчето чудесно се вписват в сцената, в която двете приятелки (главните героини Хани (Силвия Петкова) и Бети (Яна Титова) вървят прегърнати, след извоювана победа в училищна схватка.

Нанси Синатра поискала от режисьора Цветодар Марков откъс от филма, където звучи нейният хит, и след като го гледала, веднага се съгласила песента й да стане част от българския романтичен трилър. Звездата поискала и DVD на филма, което да добави към личната си колекция.

Една от главните роли в лентата е на Владо Георгиев (Михаил), познат от филма на Илиян Симеонов "Пазачът на мъртвите", когато е само на 15 години. В другата главна роля е Мариян Вълев (Синатра) от "Граница", който се появява на екран след дълго отсъствие. В образа на „тартора” на компанията Хани е новото кино-откритие Силвия Петкова. Ще видим и Стефан Мавродиев във второстепенната роля на Кондов, както Христо Шопов в ролята на Чакъра. Част от актьорския състав са още Бойко Кръстанов (познат от сериала „Стъклен дом”), Яна Титова, Гергана Кофарджиева, Людмила Сланева и др.

Във филма звучат и песните на група „Остава” от албума „Rock’n’Roll Song Designer”, както авторски композиции на Валерия Попова и Силвия Гълъбова. 

ИЗБРАНО