Изписването на Симона Загорова и бебето ѝ от столичната болница "Шейново", в която бяха настанени, се превърна в истински празник, запечатан от редица фотографи, търпеливо изчакали навън появата на младата майка на стъпалата пред сградата. Преди броени часове дъщерята на поп фолк певицата Глория официално напусна медицинския център, пред чийто вход се образува своеобразно шествие, участници в което бяха нейните най-близки хора и приятели, дошли, за да я приберат и изпратят до дома ѝ.

С широки усмивки от щастие, те я посрещнаха пред здравното заведение, поднасяйки ѝ няколко огромни и тежки букета цветя. Разбира се, сред присъстващите бяха нейната известна майка, баба ѝ, както и половинката ѝ Даниел Росенов, работещ като полицай. За жалост обаче Илия Загоров, който отдавна живее в Швеция, не успя да се прибере за хубавото събитие. 

Вижте снимки >>

За специалния повод звездата на "Пайнер" бе облякла разкроено цикламено палто с 3/4 ръкави, пух на ревера и дължина до средата на бедрото, което бе прибрано в талията с колан. Визията ѝ бе допълнена от черен панталон и кожени боти на висок ток в същия свят, наред с дамска чанта и златисти слънчеви очила с огледални стъкла. Симона и любимият ѝ също бяха заложили на дебели връхни дрехи - нейната в сиво, а неговата в черно.

Всички с готовност позираха пред насочените към тях обективи, събрали се около Даниел, който през цялото време държа на ръце своята наследница, повита в розови пелени. За снимките към множеството се присъедини и доктор Шоайб, помогнал за израждането момиченцето, кръстено с истинското име своята баба - Галина.

Симона с баба си, майка си и Даниел, който държи малката Галина

Снимка: bulFoto

Симона даде живот на отрочето преди по-малко от седмица, и по-точно през вечерта на 25 февруари. Тогава самата тя обяви радостната вест в своя личен Фейсбук профил.

"Боже, благодаря за този дар! Благодаря за благословения ден и за най-хубавия момент в живота ми! Сърцето ми е пълно! Вече знам какъв е смисълът на живота и как точно изглежда най-истинската любов. Тя тежи 3100кг, големината й е 50см. и се казва Галина! Добре дошла, съкровище! Благодарим на Д-р Мишел Шоайб и целия екип за професионализма и отношението!", написа брюнетката.

От акаунта ѝ в социалната мрежа стана ясно, че вчера тя е получила в болничната си стая множество цветя, шоколадови бонбони и мартеници по случай 1-ви март.

"Честита баба Марта! Бъдете румени, червени, здрави и засмени! Благодарим на всички от сърце за невероятните пожелания и поздрави по случай раждането на нашата дъщеря! Както и за красивите цветя, бонбони, подаръци, отношение от всички близки и приятели! Обичаме ви!", гласи посланието ѝ към кадрите, с които разкри на своите почитатели даровете.