Бразилката от немски произход Жизел Бюндхен, която неведнъж е сочена за най-известната и скъпоплатена манекенка на света, може и да се оттегли от модния подиум преди десетилетие, но все така продължава да вълнува милионите си почитатели, които не спират да се интересуват от живота ѝ извън ослепителните светлини на прожекторите и ролята ѝ както на съпруга, така и на майка на две деца. А тя винаги е готова да задоволи тяхното любопитство с нови снимки, разкриващи ежедневието ѝ.

Да, настоящата съпруга на американския футболист Том Брейди, която в края на юли т.г. посрещна своя 40-и рожден ден, отдавна не дефилира за дизайнерските къщи, представящи новите си колекции от дрехи по ревюта, но все още позира пред фотографския обектив, макар в повечето случаи да не е заради професионални ангажименти.

Вижте снимки >>

Така например, тя съвсем наскоро качи кадри от последната ѝ семейна почивка, отвела ги в истински тропически рай под небето. На тях блондинката показва избрани мигове от времето, прекарано на плажната ивица, заедно със своите наследници, забавляващи се във водата на естествения басейн.

"Това, което правиш днес, те приближава до мястото, на което искаш да бъдеш утре", гласи посланието ѝ към едно от изображенията ѝ, събрало над 500 хил. харесвания.

На него тя носи бански костюм в две части, сочейки към кръглата Луната, виждаща се на небето. И въпреки че в книгата си от 2018 г. "Lessons: My Path to a Meaningful Life", Жизел откровено сподели, че наред с желанието ѝ да се фокусира върху семейството си, другата причина да се откаже от работата си с "Victoria"s Secret" е факта, че вече не се чувства комфортно да излиза пред публика по бельо, на сегашните фотографии тя демонстрира перфектна фигура. Стегнатото ѝ тяло спокойно може да провокира завист дори у по-младите от нея дами, които далеч не са безизвестни в шоубизнес средите.

Неотдавна Бюндхен представи на феновете си своята житейска философия, чието стриктно следване ѝ дава сили в днешните трудни времена в пандемия.

"Ако мислите ви са позитивни, то и вашите думи също ще бъдат положителни. Ако обаче те са отрицателни, то такива ще са и словата ви. Всяка изречена дума притежава сила, способна да промени посоката на нашия живот.
Ето защо харесвам поговорката:

"Преди да кажете каквото и да било, нека думите ви преминат се изправят пред три въпроса: Вярно ли е? Необходимо ли е? Любезно ли е? ", пише тя.

Кариерата на Жизел започва през 90-те с участия в рекламни кампании по билбордове, списания и телевизионни предавания. Тя е лице на над 20 модни марки от различни страни. Бившата манекенка се омъжи за Том преди 11 години - на 26 февруари. Церемонията се състоя в Санта Моника, Калифорния. А два месеца по-късно, през април направиха втора сватба в Коста Рика. Двойката има син, носещ името Бенджамин, както и дъщеря, която се казва Вивиан.