От няколко месеца светът е изправен пред лицето на страха и въпреки хорските прогнози и надежди, изпитанията все още не са свършили. Пандемията от новия коронавирус промени посоката на ежедневието, изкарвайки го от добре познатия и отъпкан път, като същевременно нанесе сериозни щети върху живота на цялото човечество.

Но както казва Джони Деп - във всяко зло има и добро. И това е самата истина. Наред с неприятните новини, заливащи медиите у нас от март насам, се появиха и доста хубави вести, които доказаха думите на холивудския актьор. Всъщност, сякаш напук на суровата реалност, любовта между хората стана по-видима от всякога.

Вижте кадъра >>

Например - именно в този отрязък от време много от популярните дами в България обявиха, че очакват своите първи наследници. А последната сред тях е моделът Олга Модева, станала втора подгласничка в конкурса "Мис България 2011".

Снимка: Официален профил в Instagram

Преди часове тя изненада последователите си в Инстаграм, споделяйки красива черно-бяла снимка, с която разкри, че е в напреднала бременност. На кадъра тя позира пред обектива облечена единствено с разкопчано сако, разкриващо заобленият ѝ корем, който тя нежно е обгърнала с две ръце.

"Изпълнена с любов", гласи посланието към публикацията ѝ, събрала хиляди харесвания.

Подобно на Ася Капчикова, която стана майка на близнаци в края на юни т.г., брюнетката досега пазеше в тайна бъдещата си рожба. Напоследък тя избягваше да публикува изображения в цял ръст, а когато все пак го стореше, те я показваха в гръб.

Снимка: Официален профил в Instagram

Последната ѝ фотография, преди тази, с която обяви, че е в очакване на радостното събитие, бе от морето. На нея тя стои до басейн, носеща червен плажен халат на бели флорални мотиви и шапка с широка периферия, на фона на спускащото се към хоризонта слънце.

Модева по принцип е от хората, които ревностно пазят личния си живот далеч от медийното пространство, и поради тази причина не е ясно кой е бащата на бебето, което тя носи в утробата си. Миналата година, когато беше на почивка в Гърция, тя качи снимка, на която стои в краката на мистериозен мъж, носещ шорти със същия десен като нейния бански. Самоличността му обаче все още не се знае.

Сега редица от известните жени на България коментираха изображението, пожелавайки ѝ лека бременност. Сред тях са Светлана Гущерова, Мария Илиева, Диляна Попова и др.

"Влюбена съм в теб", написа Алекс Петканова.

Снимка: Официален профил в Instagram