Естер (означава звезда) е на 31, завършила е икономика във Виена, работила е като модел, а в момента се изявява като актриса и сценарист (освен на „Пистолет, куфар...“, тя бе и в сценарния екип на „Столичани в повече“).

Преди три години преживява тежка катастрофа. Една декемврийска сутрин, бързайки за работа, Естер катастрофира жестоко. Било заледено, колата й се завъртяла в някаква гигантска софийска дупка, пълна с вода, тя не могла да я овладее и се обърнала в коритото на Перловската река. Имала амнезия и се възстановявала четири месеца. „Господ беше много милостив към мен. Катастрофата беше много тежка и имах страшен късмет първо, че съм жива и второ, че съм цяла“, казва актрисата пред списание "EVA".

Вижте снимки на Естер >>

Катастрофата променила Естер и тя решила от този момент да прави само нещата, които й доставят удоволствие. Напуснала работата си във фирмата и се отдала на истинската си страст – киното, актьорството, писането. Тръгнала на частни уроци по актьорско майсторство. „Точно тогава Жоро Костов – режисьорът на „Пистолет, куфар и три смърдящи варела“ - ми разказа идеята си за филм. Аз се запалих, започнахме да пишем сценарий, напуснах работата си и ето ме сега."

Филмът тръгва по екраните на 14 септември. Участват Деян Донков, Асен Блатечки, Георги Кадурин, Ивайло Захариев.