Прекрасната Ирина Шейк отново изгрява на корицата на списание и този път манекенката е позирала за мартенското издание на руския Vogue. А визията ѝ, изцяло решена в зелен цвят, изненада последователите на звездата в социалната мрежа.

Вижте снимки на Ирина Шейк >>

На корицата на модната библия Ирина е снимана в зелен костюм от две части - сако и пола, носи бял чорапогащник и зелени обувки. Косата на манекенката също е в зелено.

"Благодаря на руското издание на Vogue, че ми построиха тази виртуална къща!", пише Ирина Шейк в поста си в Инстаграм.

Изкусителният модел е споделила и кратко видео, което я представя с друг тоалет за фотосесията за списанието, отново решен в зелено.

Явно целта на мартенското издание е да представи красотата и свежестта на природата, която се събужда за нов живот през предстоящите пролетни месеци. Не можем да не отбележим и приликата на Ирина Шейк с героите във филма "Аватар", с разликата, че те бяха сини. Някои от феновете на Ирина пък в коментарите си към публикацията, шеговито я сравняват с Жабока Кърмит.

Снимките на Ирина за руския Vogue са едно своеобразно връщане на Шейк към корените ѝ. Тя е родена в Русия през 1986 г. Цялото ѝ име е Ирина Валериевна Шайхлисламова. Влиза в модната сфера, след като майка ѝ я записва в училище за модели. Когато печели конкурса "Мис Челябинск 2004 г.", се мести в Париж и стартира модната си кариера. Първите ѝ години я чужбина не са никак леки, тъй като тя не може да говори английски по онова време и ѝ е трудно да се впише. През 2007 г. се появява в Sports Illustrated Swimsuit Issue, а през 2011 г. се снима за корицата на Sports Illustrated, което я прави изключително популярна. Била е модел на Victoria's Secret, рекламно лице на няколко модни марки и продължава да е предпочитана за представянето на новите модни колекции на световни модни къщи.