След едногодишно чакане, както сам изрично подчерта в ефир, Николаос Цитиридис най-после посрещна Николета Лозанова и половинката ѝ Ники Михайлов в студиото на своето вечерно предаване. Като извинение за 12-месечното си закъснение, родило множество заглавия в родните медиите от типа на "Лозанова върза тенекия на Цитиридис", гостите направиха подаръци на водещия. Гъркът обаче видимо се зарадва повече на дара от футболиста, представляващ фланелка на отбора "Левски", в предната част на която стоят подписите на целия тим, а на гърба ѝ, над числото 13, е изписано неговото име.

Интересно е, че по време на интервюто със светската двойка стана ясно, че Николаос не е запознат с факта, че в миналото плеймейтката е бе омъжена за Валери Божинов. До това заключение се стигна, след като Цитиридис попита брюнетката и настоящият ѝ партньор кога планират да вдигнат сватба, а еротичният модел отговори, че иска дете от спортиста, но не държи на брака, защото вече се е виждала като булка. Тогава водещият предположи, че тя е носила бяла рокля само за фотосесии, което не се брои.

Вижте снимки на Николета >>

"Подготвяй се", отговори му тя, припомняйки му някогашната си венчавка с бащата на дъщеря ѝ.

Към края на шоуто тримата се впуснаха в играта "Никога не съм", на която Елън Дедженирис често обича да подлага известните личности в своето собствено предаване, карайки ги да разкриват любопитни факти от интимния си живот, както всъщност сториха Лозанова и Михайлов, изброявайки публичните места, на които са правили секс.

Ни Ло разкри, че едно от тях е футболен стадион, но така и не уточни с кого точно е консумирала любовта си в неговите предели - с Михайлов или с Божинов. За сметка на това вратарят през смях сподели, че се е отдал на ласки в зоологическа градина, "между две маймуни в клетки".

"Това е вярно", потвърди Лозанова, издавайки неволно, че половият акт е бил с нея.

Любопитното в случая е, че по-рано в разговора, те обясниха как преди две години са постили Гората на маймуните, намираща се на индонезийския остров Бали, за 30-годишнината на плеймейтката, понеже тя обичала животните. Тогава дори вулканът Агунг, изригнал само няколко дни преди да пристигнат на дестинацията, не осуетил плановете им за обещаната от Михалов почивка.

Освен всичко, и двамата признаха, че са виждали Валери Божинов гол, а причината в момента Ники го вижда всеки ден без дрехи са общите им тренировки.