Преди около година, по средата на нощ прекарана в студиото, Pavell & Venci Venc' публикуват скришом от екипа си в YouTube току-що създадена песен ("За последен път"), която по-късно влиза в новия им албум "Upgrade".

Сега, по средата на карантина заради побеснял вирус, екипът им заедно с някои от най-любимите им приятелки и колежки, решават тайно от тях да направят видео на едно от най-свежите и позитивни парчета от последния албум на двамата - песента "Ти си".

В началото ѝ се чува женски глас, който изрича думи на испански. Никой не знае, че това е гласът на Мария Илиева. Именно Мария е една от 13-те приятелки на Павката и Венци, които създават тайна организация и заснемат видеото на парчето - всяка от своя дом. Освен Мария Илиева, в "партизанската акция" се включват DARA, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от "4Magic", както и женската част от екипа на момчетата, начело със Саня Армутлиева, която се оказва главен подстрекател за изненадата.

"Спомням си как преди година една сутрин се събудих и видях, че Pavell & Venci Venc' са си пуснали нова песен, без дори да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях кой да е следващият им сингъл и те нещо започнаха да се колебаят, искали да помислят. Аз обаче имам любимо парче от новия им албум. Реших, че е време да им "върна" жеста, да се събудят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им вече звучи по радиото. Казах на екипа и на момичетата, които се снимаха в клипа, и всички крещяха от удоволствие като чуха идеята. Направихме боен отряд и я осъществихме за два дена. За Павката и Венци - с обич! От всички ни!", разказва историята Саня.