Животът на човек е изпълнен с редица специални събития, превръщащи времето му на тази земя във вълнуващо преживяване, за жалост обаче повечето от тях се случват само по веднъж... И все пак има едно, което се повтаря всяка година, а именно рожденият му ден. По традиция всеки иска тези конкретни двайсет и четири часа, бележещи личният му празник, да бъдат наситени с вълнуващи преживявания, които да си припомня с усмивка на лице, когато рутината на до болка познатото ежедневие започне отново да го задушава. Надали обаче, отправяйки се към красивия остров Мавриций, Деси Димитрова е предполагала точно колко незабравими ще бъдат нейните...

Преди няколко дни плеймейтката реши наздравиците в нейна чест да се състоят на мястото, по чието подобие Бог е създал Рая, както някога е казал писателят Марк Твен. От видео, публикувано в Инстаграм акаунта ѝ, става ясно, че тя е пристигнала там с трансфер с хеликоптер от международното летище Сийвусагър Рамгулам, който е кацнал директно в пределите на възхитителния 5-звезден комплекс "One & Only Le Saint Géran", където е избрала да отседне по време на своята екзотична почивка.

Вижте снимки на Деси >>

Хотелът, на който блондинката се е спряла, се намира на живописен частен полуостров, в близост до уединена лагуна, а нощувката в него възлиза приблизително на... четири минимални работни заплати у нас. Разбира се, за да заслужи всяка стотинка, излизаща от джоба на гостите, мястото разполага с удобства, които са способни да накарат всеки достатъчно заможен турист да се почувства като истинска кралска особа - подобно на Деси, разполагаща с личен иконом, който е на нейни услуги 24 часа в денонощието.

Наскоро обаче, навръх годишнината ѝ, идилията на еротичния модел, включваща безкрайни плажни ивици, редици с палмови дръвчета и възхитителни коралови рифове, бе нарушена от мощен циклон, връхлетял островната държава. Бурята преобразява дестинацията само за няколко часа, всявайки паника сред хората, намиращи се на нея.

"Всички бяха притеснени. Предупреждаваха ни да не излизаме от хотела и да не ходим по крайбрежието, което след началото на силния вятър веднага бе заградено, а шезлонгите - прибрани. Метеорологичните станции съобщаваха през три часа как се движи циклонът, а всички полети бяха отменени. През прозореца на стаята си виждах как огромните вълни на Индийския океан се разбиваха в пясъка. През това време можехме да посещаваме единствено СПА центъра, но когато циклонът достигна четвърти етап - затвориха и него. Донякъде бе плашещо, но в определен момент просто спрях да се тревожа, отдавайки се на мига... Все пак кога друг път ще преживея нещо подобно", разказа за Life.dir.bg Димитрова.

За щастие към днешна дата климатичните условия са се нормализирали, връщайки неземния образ на Мавриций, и тя отново се наслаждава на неговото характерно спокойствие, като междувременно радва последователите си в социалните мрежи със свои горещи снимки по бански костюми, заснети под щедрите слънчеви лъчи.