Бела и Джиджи Хадид са сред най-търсените и високоплатени модели в света. През миналата година Бела Хадид бе обявена за най-красивата жена в света. Джиджи Хадид пък в момента се е отдала на майчинството, след като с приятеля ѝ Зейн Малик станаха родители на момиченце преди месеци.

Сестрите Хадид обаче има от какво да се опасяват в сферата на модните постижения, защото други две красиви сестри са напът да им откраднат короните. Това са Дилайла и Амелия Хамлин.

Вижте снимки на сестрите >>

Те вече са дефилирали на модния подиум за няколко топ модни марки и се очаква буреносно да завземат модната сцена през тази година. Израснали в Лос Анджелис, Амелия и Дилайла много напомнят на Джиджи и Бела Хадид.

сестрите Хамлин

Точно както Джиджи - 22-годишната Дилайла е красива блондинка с по-малка сестра Амелия, която е прекрасна брюнетка.

сестрите Хамлин

Амелия, която е на 19 години, в момента има връзка с 37-годишния Скот Дисик.

Относно възможните прилики между двете двойки красиви сестри, Амелия казва:

"Всички ние сме отделни личности. Да, имаме подобни цветове на косите, но това е всичко. Ние наистина се възхищаваме и се учим от Джиджи и Бела. Те работят много."

Въпреки това приликите между сестрите са наистина очевидни. Точно както Джиджи и Бела, така и Дилайла и Амелия са израснали под светлините на прожекторите. Бащата на сестрите Хамлин - Хари Хамлин, е холивудски актьор, вече на 69 години, а майка им - Лиза Рина, е бивша актриса, която после става тв водеща. Лиза е позната на зрителите с ролята си в сериала "Истинските съпруги на Бевърли Хилс", където участва и Йоланда Хадид - майката на Джиджи и Бела.

Йоланда Хадид е бивш модел, затова на Джиджи и Бела им е в кръвта да дефилират на модния подиум.

Йоланда Хадид с дъщерите си Бела и Джиджи

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Същата е и ситуацията със сестрите Хамлин. Макар че тяхната майка Лиза е най-известна с ролята си в сапунената опера "Дните на нашия живот", Рина също така е имала своя опит като модел и дори се е снимала гола за Playboy, докато е бременна в шестия месец с дъщеря си Дилайла.

Лиза Рина с дъщерите си Амелия и Дилайла

Снимка: Getty Images

И двете двойки сестри казват, че майките им имат най-голяма заслуга за начина, по който се развива животът и кариерата им.

Амелия с майка си Лиза Рина

Бела и Джиджи Хадид имат по-малък брат - Ануар, който има връзка с певицата Дуа Липа. Ануар също е модел, вече е работил с модни марки като Hugo Boss, Valentino и дори се е снимал за Vogue.

Ануар Хадид със сестрите си Джиджи и Бела

Снимка: Getty Images

Дилайла и Амелия Хамлин също имат брат, всъщност полубрат - 40-годишният Димитри Александър, който е син на актрисата, позната като момиче на Бонд - Урсула Андрес. Димитри също е имал допир с модната индустрия.

Embed from Getty Images

Хари Хамлин със сина си Димитри през 2006 г.

Момичетата Хамлин, също както сестрите Бела и Джиджи Хадид, винаги се подкрепят и са много близки помежду си.

Амелия и Дилайла Хамлин

Снимка: Официален профил в Instagram

Макар че да бъдеш модел е сякаш "самотно занимание", белязано от това да бъдеш в много случаи депресиран, както признава самата Бела Хадид преди време, и е свързано с доста завист и съревнование в модната индустрия, то и двете двойки сестри винаги са се подкрепяли една друга и са засвидетелствали любовта си в свои интервюта и постове в социалните мрежи.

Бела и Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Само времето ще покаже дали Дилайла и Амелия Хамлин ще отнемат короните на прекрасните модели Бела и Джиджи Хадид, но определено са следващата двойка сестри в модата, на които най-известните брандове обръщат все по-голямо внимание.

Амелия и Дилайла Хамлин на Седмица на висшата мода в Ню Йорк 2020 г.

Снимка: Getty Images