Дълго време почитателките на секссимвола Хенри Кавил, добил световна популярност с превъплъщението си в "мъжа от стомана" - Супермен, въздишаха по него, мечтаейки някой ден съдбата и силата на случайността да ги отведат в мускулестите му обятия. Разбира се, надеждите им бяха подклаждани от факта, че сърцето на актьора изглеждаше точно толкова недостъпно за романтични чувства, колкото корав в тежки битки е неговият екранен персонаж. Сега обаче нещата стоят по съвсем различен начин...

Вярно е, че в продължение на доста години синеокият британец не се бе появявал под светлините на прожекторите с жена, но само преди няколко дни той разкри пред своите почти 16 милиона последователи в Инстаграм, че сърцето му най-после е попаднало в плен на любовта. Признанието му със сигурност е разочаровало не една дама, готова да се сражава със зъби и нокти за симпатиите му, ако това се налага, но предвид щастието, което изпитва актьорът в компанията на своята нова половинка, такава възможност просто не съществува.

Вижте снимки на Натали Вискусо >>

Преди няколко дни звездата от филма "Лигата на справедливостта", който е част от вселената на DC, сподели снимка, показваща как играе на шах с млада жена, макар вниманието му изобщо да не е насочено към фигурите на дъската, тъй като е изцяло погълнат от стоящата срещу него опонентка, без да може да откъсне поглед от нея, докато в този момент тя съсредоточено обмисля следващия си ход.

Натали Вискусо и Хенри Кавил

Снимка: Официален профил в Instagram

"Аз, чувствайки се уверен, малко преди моята красива и брилянтна любов да ме разгроми на шах", гласи посланието към фотографията.

"Ето как изглежда втория сезон на сериала "Дамски гамбит", пошегува се в коментарите един от последователите му в мрежата.

Всъщност момичето от изображението се казва Натали Вискусо. Сайтът на списание "People" предава, че името ѝ не е популярно сред широката аудитория, тъй като нейната професия не е пред камерата, а зад нея. Тя работи като вицепрезидент на телевизионни и дигитални програми за студио "Legendary Entertaiment", създало продукции като "Енола Холмс", в която една от ролите се изпълнява именно от Кавил. Съвсем възможно е причината за тяхната първа среща да е бил именно общият им проект, а искрите между двамата да са прехвърчали по времето на неговото създаване.

Подобно на партньора си, Натали също сподели въпрния кадър в своя профил, но с различен текст.

"Просто уча моя скъп Хенри как да играе шах... или... може би той ме оставя да победя", пише тя.

Неотдавна двамата бяха заснети от папараци как разхождат Кал - кучето на артиста, преплели романтично пръстите на ръцете си. Разгласяването на романса им е голяма крачка за холивудската знаменитост, понеже досега той винаги е бранил неприкосновеността на личния си живот от медийното пространство, без да разкрива каквито и да било подробности от него.