Най-красивата българка за 2002 година - Теодора Бургазлиева, показа за първи път почти двумесечните си близнаци Ема и Раян. Красавицата се похвали и с нова къща.

Вижте кадъра >>

"През последните няколко седмици бяха много изтощителните за нас, защото се местим в първия си истински дом в Лос Анджелис със съпруга ми и бебетата. Безсънни нощи, разбъркани памперси, огромни кутии, разопаковане и т.н. Почти приключихме с преместването и нямам търпение скоро да споделя с вас какво е да си майка на близнаци...", написа Теди в Инстаграм.

На един от кадрите от новия дом тя за първи път показва близнаците, които се появиха на бял свят през септември. На снимката малката Ема блажено спи, а Раян довършва млякото си.

Преди време в интервю за Dir.bg Теди сподели, че почти няма промяна в ежедневието на семейството, въпреки появата на децата:

"Нашето ежедневие, до преди появата на децата, не се различава особено от ежедневието ни сега, с изключение на малкото часове сън. Моят съпруг има много добре развити организационни умения и много бързо измисли система за това как да съчетаем грижата за децата с работата, спорта, здравословното хранене и т.н. Това, което се промени коренно са приоритетите ни. Сега най-важни са децата, а всичко останало е на втори план."

Теди и Симеон се ожениха миналата година през юни в САЩ, където и двамата живеят от години. Теди ни разказа, че се запознали по не особено романтичен начин, а именно през Инстаграм. Симеон планувал пътешествие в Америка с приятели и ѝ писал. Срещнали се в Лос Анджелис и се влюбили. По-късно той се мести при нея.