Там я очаква освен любимият й Димитрис и среща с арабски шейх, пише Монитор. Дъщерята на Силвия Кацарова ще носи на половинката си от любимите му български колбаси по негова специална молба.

В Истанбул лъчезарната брюнетка ще влезе в студио, за да запише новия си сингъл ”Светлина” на английски. Следващата й спирка е Доха, където ще огласи две частни партита. Едното е в хотел ”Риц”, а другото е на ”Перлата” – комплекс от сгради, изградени върху пристанище с изкуствени плажове и палми. ”Много е красиво и екзотично. Подобно място има и в Дубай, но там го наричат ”Палмата”, сподели певицата. Въпреки приключенския си живот в последно време

Теди уверява, че няма опасност да се премести в арабската държава за повече от месец-два. Лятото й отсега е планирано в Катар, но с гръцкия й приятел са се разбрали да отскочат и до о-в Крит. ”Очакваме на гости в Катар да ни дойдат майка ми и нейният човек. Това обаче ще е през септември. През август там е непоносима жега и става нечовешко”, споделя стройното миньонче, което ще се завърне в родината през май, а след това пак ще извиси глас по познатия маршрут Истанбул-Доха.

Вижте снимки на Теди >>