Тогава представителите на силния пол са най-подготвени да изслушат своите нежни половинки.

Над половината от анкетираните мъже признали, че са готови за сериозен разговор по време на вечерята. От своя страна представителките на нежния пол доверили, че са най-склонни да изслушат партньора си 12 часа по-рано - в 08.20 часа сутринта.

Около 40 на сто от мъжете отдали предпочитание за провеждане на сериозен разговор в автомобила. 20 % от тях доверили, че биха удовлетворили желанието на партньорката си, ако то е изказано в присъствието на техните родители.

Три четвърти от участниците в анкетата признали, че не биха обсъждали темата, докато са под душа. Най-трудно съпругите отклонявали вниманието на любимия, докато той играел видеоигри, установи проучването. Само 1 процент от запитаните били склонни да обсъждат сериозни теми в такава ситуация.

Гледането на футболен мач също било противопоказно за проблемните разговори - 92 % от мъжете не биха ги провели в такъв момент за нищо на света.

Най-неприятната фраза за 80 % от мъжете за началото на сериозна дискусия била "Трябва да си поговорим", съобщават от БТА.