Раева, която днес навършва 55 години, разказа за част от романтичните изненади, които е получавала от съпруга си Наско Сираков през годините.

Вижте снимки >>

Тя сподели, че не помни какво са яли и пили на първата си среща, но помни как я гледали сините  му очи.

Раева разкри и какво ѝ е подарил Наско за днешния празник: "Подари ми една изключително красива рокля, която е като за ученичка, много красива чанта и обеци, и най-вече много любов."

Сираков много обичал да ѝ прави изненади. Илиана разказа как на един рожден ден я поканил за малко на разходка и я завел на обяд в Гърция. Където хапнали любимата ѝ риба - барбун, на брега на морето в Солун.

Друг път бил Сираков бил на лагер с Левски и ѝ звъннал по телефона, за да я поздрави и ѝ казал, че си е забравил нещо до погледне басейна. Когато погледнала, водата била покрита с рози и нарциси.

По времето, когато живеели в Сарагоса, той ѝ подарявал по една златна гривна на всеки кръгъл час.

Миналата година на рождения си ден е била в Япония, където пък получила букет от децата си.

Раева разказа, че за нея 50-годишният ѝ рожден ден е бил уникален. Тогава подготвила 50 торби с продукти, обадила се в Червения кръст и ги помолила да я свържат с нуждаещи се семейства, на които да подари една хубава и пищна вечеря, каквато не могат да си позволят.

Вечерта пък Наско я поканил на вълшебно място и направил чудеса. Гурме вечеря, която приличала на сюжет от холивудски филм.

Най-големият подарък на Илиана все пак е нейната малка внучка.

Двете дъщери на Наско и Илиана също се появиха в студиото, където разказа за отношенията с майка си. И двете бяха единодушни, че тя е по-скоро приятел.

А самата Илиана сподели, че като майка е много притеснителна и паникьорка.

В работата си Раева разказа, че е изцяло отдадена, когато е в залата. Тя проговори и за напрежението с Нешка Робева: "Ние си имаме циклична комуникация с нея, която обществото разбира по различен начин. Аз уважавам и обичам Нешка Робева, но в този момент, още от едно време, имам различно виждане за нещата."