След като преди няколко седмици моделката Катрин Вачева шокира обществото с признанието си, че е била пребита от футболиста Орлин Орлинов, Таня разкрива пред bliasak.bg, че е била в Пирогов, тъй като бившият й приятел – лекар от индийски произход, е нахлул в апартамента й и я пребил. Освен нея няколко тупаници отнесло и настоящето й гадже.
 
Вижте снимки на Таня >>

Таня споделя, че преди около месец, малко преди индиецът да замине за родината, двамата се разделили. През времето, в което бившият й бил чужбина, брадърката си намерила ново гадже. Индиецът обаче се върнал по-рано от предвиденото и в пристъп на ярост отишъл до апартамента на Таня и след като тя му отворила вратата налетял да я бие. От ударите брадърката е със счупен нос и множество синини по тялото.
 
Таня моментално звъннала на Бърза помощ, която пристигнала за минути. Линейката моментално я закарала в Пирогов, където, по думите на Таня, лекарите не се отнесли с уважение към нея. „Щом не е катастрофа или не е в кома, защо ни я водите, да ни губите времето”, били думите на доктор, които силно разочаровали момичето.