Но всеки, на когото се е налагало да се бори с килограмите, е наясно колко е трудно да се вталиш и колко усилия след това са необходими да се задържи теглото. Причината, поради която ни е толкова трудно да постигнем и запазим идеалните пропорции е, че не сме роботи, а човешки същества. Храната не просто ни засища и дава енергия, тя е наслада за всички сетива. Трудно е да си представим живота без удоволствието, което изпитваме от вида, аромата и вкуса на всяко ястие!

Думата "диета" се е превърнала в символ на наказание за всеки, който се стреми да отслабне! Защото изкушението Храна е навсякъде около нас – в магазините, на улицата, по телевизията, в списанията… Тя ни дебне отвсякъде – вкусна, ароматна и примамлива. Как да не се изкушиш?! Как да се пребориш с аскетичните изисквания на поредния безмилостен режим?

Опитай с помощта на НилоСлим! През пролетния сезон продуктът се предлага на специална 50% по-ниска цена. НилоСлим е специално създаден продукт за потискане на апетита и редуциране на телесното тегло. Съдържа висококонцентиран екстракт от Корейски бор (1000 mg в една капсула), който намалява усещането за глад и гарантира засищане с по-малки порции храна и прием на по-малко калории. Продуктът намалява апетита – бързо потиска усещането за глад и предизвиква ситост до 30 минути след прием. По този начин съдейства за по-лесното и приятно спазване на диета, без пристъпи на силен глад, удължава интервалите между основните хранения и редуцира междинните хранения.

НилоСлим е 100% естествен продукт – съдържащият се в него екстракт от Корейски бор е богат на пиноленова киселина и е напълно безопасен, дори при продължителен прием на продукта. Приемът на НилоСлим стимулира секрецията на CCK и GLP1 – хормони, отделяни в храносмилателния тракт, които чрез кръвта достигат мозъка и осигуряват усещане за ситост. По този начин НилоСлим бързо намалява чувството на глад, спомага да се потисне апетита, да се ограничи приема на храна и излишни калории.

НилоСлим е подходящ за продължителна употреба, не предизвиква нежелани странични ефекти – не повишава кръвното налягане, на нарушава сърдечния ритъм, не предизвиква депресия, умора или други неприятни оплаквания. Приемете 1-2 капсули НилоСлим 30 минути преди хранене и продуктът ще се погрижи да хапнете достатъчно, без да преяждате и без да се изкушавате от преследващите ви висококалорийни бомби.