Не стоя вкъщи да ям сладолед, депресиран. Говорим си супер нормално”, разкрива Бойко в интервю за списание LOVE style. Той признава, че по време на връзката им я е ревнувал много. И признава, че тя е прекратила връзката им, въпреки, че: „Първо беше единият, после другият и накрая така преценихме. Появиха се някакви различия, просто така се случи...

Бойко казва, че след нея не е имал гадже и отрича любовна авантюра със Снежана Макавеева. „Трудно се влюбвам. Ако истински ми хареса едно момиче, се държа като тъпак. Въобше не знам какво да кажа, какво да направя.

Актьорът няма нищо против секса за една нощ и се е случвало да получава неприлични предложения в клуб на по няколко питиета. „Изневяравали са ми, но съм продължавал. Аз също съм изневерявал”, откровен е Бойко. Той разказва и за първата си любов със състудентката си - актрисата Гергана Плетньова. Както и за най-тежкия момент в живота си, когато преди две години губи баща си. „Много тежко беше. Исках да види мой успех на театрална сцена, но не успя”, завършва Бойко Кръстанов.

Вижте снимки на Бойко >>