Благой Димитров бил забелязан да гушка надарената моделка Йоана Христова, която устатата Златка наричала пред приятелки “травестит”, пише БЛИЦ.

Чернокосата сексбомба е позната като бивша "Мис София" и модел от клиповете на Устата и Слави Трифонов. Явно за да не обиди бившата си, първоначално Благой заяви, че с плейметката се разделили, тъй като той решил да заложи на спортната си кариера. Появата му с палавата Йоана обаче направи обяснението му да изглежда съшито с бели конци. Преди време Христова нашумя в пресата с оплакванията си, че Росен Петров я свалял много вулгарно с есемеси, а пък тя била сериозно момиче.

Нападателят на Байер Леверкузен Наско Курдов пък подкара по номера участничките от риалитито на Слави "Бягство към победата". След като скандално се раздели с плеймейтката Златка Димитрова, юношата на Левски заби и друга огнена брюнетка и също модел - Екатерина Вачева. Тя отпразнува с Наско 21-ия му рожден ден в столична дискотека, като даде всичко от себе си, писа Sportal.bg. Двамата изобщо не криеха голямата си близост.
Новите на Благой и Наско >>
Вижте папарашки снимки на Златка Димитрова по монокини >>
Още снимки на Злати >>
Вижте снимки от последните изяви на Златка Райкова >>