Голям скандал се разрази между Илиана Раева и Нешка Робева

Треньорката на националния отбор по художествена гимнастика Илиана Раева пожела да отговори на нападките, отправени от Нешка Робева в интервю за "7 дни спорт" в броя от понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Голям скандал се разрази между Илиана Раева и Нешка Робева | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм свидетел,че Нешка като треньор на националния отбор тренираше Силвия Митева...правеше и съчетанията и.Майка и и беше личен треньор и тя лично я водеше на първи килим /така се казваше терена,на който работеше Нешка/при Нешка...тогава така се практикуваше - всяка националка си имаше и личен треньор,а старши беше Нешка...А Илиана всички я виждат тя е първи министър на спорта...разбира от всичко и то като последна инстанция дори и от футбол

Методиката за успеха е само една!Много много труд и желязна дисциплина.Всичко друго е празни приказки.

Здравей неше бъди силна каквато си била винаги.Не падай на нивото на слабите.Всички знаят кой направи златните момичета .

молъ,престанете с нелепите коментарии.всъка от тренорките тръбва да увагаваме са постегениъта,..... за слава на болгариъ....успех и на двете в работата.....нека се обеденим и така до великиъ успех в света....... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Поклон пред таланта на Нешка Робева

Раева даже не можеш да я намразиш,защото човек не може да мрази "нищото".Не можеш даже да сижаляваш "нищото"."Нищото" само можеш да го подминеш като пътен знак.

Пази Боже сляпо да прогледа!

Илиянче,помниш ли ме?Преди години те предупредих,не ме послуша и загуби.Защо бе,момиче,не слушаш приятелите си.Сега,както виждам всички те мразят.Ьаслужи си го.Жал ми е за теб.

МАХНЕТЕ Я ТАЗИ НАХАЛНИЦА ИЛИЯНА.ТЯ ЛИ Е ПРИМЕРА ЗА ПОДРАЖАНИЕ? БОЖЕ ОПАЗИ ТАКИВА НАХАЛНО БЕЗО4ЛИВИ ГЛУПАЦИ..ПОД НИВОТО М Н О Г О.О.О е ТАЗИ НА НЕ6КА.ВСИ4КИ СА ПРОТИВ НЕЯ.ЗА6ТО НЕ СИ ЗАТВОРИ УСТАТА ,А ТОЛКОВА ПРОСТА6КИ СЕ ИЗКАЗВА ЗА ГОЛЯМАТА НЕНАДМИНАТАТА НЕ6КА...

А бре, вие сте тотално изперкали! Как може да сравнявате гимнастиката по времето на Робева, и сега по времето на Раева??? Сега хората с минимални средства и състезателки се опитват да са някъква бегла конкуренция на съветските републики,без съдийски аванти, без лоби... Много сте прости всички!!! По времето на Робева за гимнастичките се даваше мило и драго, а сега са на ръба на мизерията. Само им погледнете екипировката, базите, уредите, възтановяването, заплатите....

На теб кой ти каза, че навремето се тренираше и в лукс и охолство? Да не мислиш, че тренирахме със златни топки и бухалки или се се възстановявали в СПА центрове? Или спортните ни екипи са били от Коко Шанел? Само, че се ТРЕНИРАШЕ! С хъс и желание. Нокой не казва, че тренировките са били леки. Но Нешка Робева НАПРАВИ шампионки! И като ти гледам изказването, явно си голям фен на Раева. Служите си с еднакви изрази - признак на постота!

Илияна Раева е доста елементарна жена, кариеристка и алчна. Пази боже, сляпо да прогледне. Безполезна е за гимнастичките. Време е да й направят финансова ревизия.

Засрамете се и двете!В спора се ражда истината,но вие спорите некоректно!За самочувствието,което иматее недопустимо е да си говорите като махленски злобарки.

Илияна трябва на Нешка краката и да мие ,водата и да пие.Защото не е на върха на който беше Нешка, а в нейните крака, а да пие водата и , за да се научи да бъде като нея. Тя е една простакеса също като съпруга си и двете си дъщери.Големи фасони без покритие от морална гледна точка.Може да живее в палати,но в душата и сърцето си е сиромах.Красноречиво всичко написано до тук в дискусията говори колко е велика Нешка и колко жалка и нищожна е Раева .По добре да си мълчи и да не си отваря голямата проста уста,че я видяхме и в телевизионните и изяви как шляпа като мокра пола по гъз.Много приказки нищо съществено.Кучка в пълния смисъл.

Не страна няма да вземам сигурно има нещо гнило между тях(само да не става дума и за пари)Но това което Робева е постигнала и сега постига с композициите сие факт А скакво ще се похвали Раеваи тя има стабилен грьб но трябва и още нещо нали.... Поклон пред таланта и труда на вс ички момичета прославели БГ но те вьрвят по вече проправен пьт от НешкаНека да намерят тьнката граница помежду си и двете-едната схарактер а другата си мисли че е характер...

ИЛИАНА Е ТОЛКОВА ПОСРЕДСТВЕНА,ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА СЕ ПОХВАЛИ ОСВЕН СЪС САМОЧУВСТВИЕТО СИ ,КОЕТО НЕ СЕ ОСНОВАВА НА НИЩО. НЕЗНАМ ЗАЩО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НИ Я НАТРАПВАТ ПОСТОЯННО ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ ПОВОД. ПЪЛНО НЕДОМИСЛИЕ БЕШЕ ДА Я ПОКАНЯТ КАТО ЖУРИ В "ДЕНСИНГ СТАРС".НИЩО НЕ РАЗБИРА ,НО БЕШЕ С ТАКОВА САМОЧУВСВИЕ,ЧЕ ГОРКИЯ ПАМБОС СЕ ВИДЯ В ЧУДО! МАХНЕТЕ Я ,НЕ Я КАНЕТЕ! ОТВРАТИТЕЛНА Е!

Не страна няма да вземам сигурно има нещо гнило между тях(само да не става дума и за пари)Но това което Робева е постигнала и сега постига с композициите сие факт А скакво ще се похвали Раеваи тя има стабилен грьб но трябва и още нещо нали.... Поклон пред таланта и труда на вс ички момичета прославели БГ но те вьрвят по вече проправен пьт от НешкаНека да намерят тьнката граница помежду си и двете-едната схарактер а другата си мисли че е характер...

Какво направи Илиана за гимнастиката и гимнастичките ни??? Не може да се сравни с Голямата Нешка.В Нешка има класа, стил,смелост, доблест,интелигентност и култура- всичко онова, което друите не притежават и затова вече толкова години се напъват и лапатпари,но узспехите им са повече от скромни, в сравнение с епохата на Нешка. Известните състезателки на Нешка станаха такива благодарение на нея. Днес те искат да тренират и създават победители и школи, но за това се искат личностни качества, каквито не притежават, за съжаление. И те го знаят, което ги прави още по-яростни. Така само потвърждават извесен психологически феномен: хората мразят този, който ги е създал и ги е изкачил нагоре, който е познал грешките и слабостите им. В този смисъл Илиана е малка и жалка.

много точно казано

Разбира се Нешка Робева има своите недостатъци, но злобната Илияна Раева никога няма да стигане нейното ниво като професионалист и като човек.

За каква се мисли Илияна Раева, че си позволява да държи такъв тон Н Нешка Робева.Нима е постигнала нещо по - съществено ката треньор,аз поне незнам? Нешка е доказала своите възможности и като хориограф, а Илияна ? А да ,Илияна доказа че може да хвърля мазни гьобеци на чалга изпълнения и явно само за това става.Дали и харесва или не , но обикновенните хора обичат и уважават Нешка.

чета коментарите. едните са za едната, другите - за другата. 3ная едно нещо: и двете са прави и двете са грешни ( според Aрисотел, които е казал, че когато има разправии, воини и подобни, истината е помежду!) Kраи.

Нешка си е нешка,но не искам да съм на мястото на Илияна Раева.-Илияна,когато всички ти казват,че си маймуна,огледай се дали наистина не си маймуна!

имам много бегли спомени от турнирите и победите на златните момичета на бг, делят ме доста поколеня, но харесвам този красив спорт, важищавам се на всички састезателки, техните трениори и хореографи!!!!името на нешка робева се знае от много поколеня не сам и фен, но мисля че е точна и почтена жена! не са красиви подобни скандали, дано някои ден отново бг момичета да са на челнит епозиции, това е много труд и ограниценя!!!! скандала не ме интересува това сте мине и замине, но спорта и красотата му остават. здраве & упоритост на всички момичета в художествената гимнастика. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

само гледайки снимките на Илиана Раева и Нешка Робева, които са поместени на страницата по-горе, без човек да има представа за биографията на двете госпожи - се вижда: първата бих сравнил с чалгата, а втората с класическата музика...

не разбирам защо не ми публикувате коментара, има толкова по-обидни от моя....че иляна е проста е ясно - цяла бг го видя с нежните плоски коментари в данцингстарс 2...и наж-вече тя забравя, че никож не е по-голям от учителя си...и вместо да се заяжда - ами да направи и тя от днешните гимнастички - златни момичета...никож не пречи... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По време на треньорската работа на Нешка Робева възпитаничките й завоюват 294 медала, 7 абсолютни световни, 10 Европейски титли и 2 вице олимпийски титли (източник: Уикипедия) Къде са медалите на Илиана Раева като треньор на Националния отбор???

казват, маъмуната ъ в коприна да я облекат ,пак си остава коприна....и златен медал да е спечелила пак си остава една от момичетата на нешка...засрамете се, ладъ раева:) абциозна ъ дисциплинирана,но сас сигурност глупава и завистлива. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз мисля, "че никoй не е по-голям от учителя си" и именно това е, което забравя Илиана Раева...

Честно казано въобще не знам за какво иде реч, но само от снимките на Нешка и Раева мога да заключа, че от Раева лъха комерсиализъм, фолкаджийство (първата снимка май е в чалгаджийския клуб Версай) и лицемерие. Тъй, че морала е ясен, а времето ще покаже, чии методи са по-успешни и отживели. Относно отношението на Нешка към състезателките знам, че е много стриктна. А днешните тинейджърки, като ги знаем какви са разхайтени, сигурно искат по цял ден във фолк клубовете да висят и да станат звезди. Може и да станат, но не и в худ. гимнастика.

вещици и двете. каква досада.

аз пак си мисля че и двете и нешка и иляна не са прави! защо не се хванат здраво и направят нещо за този толкова красив спорт не мога да разбера! ако на нешка тактиките и са остарели което е напално вазможно сигурна сам че би била полезна с други неща, а иляна катое по-млада и с по-нови идеи да ги обедини с тези на нешка и да имаме отново шампионки!!!! само че и двете са толкова самовлюбени и "горди" че никоя от тях няма да оцтапи... много ялко за талантливите момиченца-гимнастички които ако имаха други трениори или бяха в друга дарява щяха да имат шанс да стигнат до варха! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Илиянче , мила къде остана златното момиче на което се възхищавах?Пред мен е една застаряваща и повяхнала от козметика жена ,която нещастно парадира с еснафщена , първенющина и тн .Ти дори състезателките си делиш на деца с богати и бедни родители .Всички разказват ,че си истиричка .Цял живот да гониш Нешка няма да я догониш .Бояна мирише на лукс ,но и на плесен и селска хубост и възпитание дошли от Богров

Много жалка картинка! Лили за пореден път е използвана и манипулирана! Илияна вади кирливи ризи по долен и скандалджийски начин! Нешка играе на дребно с тях! Децата гледат един "чудесен" пример за подражание и не вярвам, че ще са способни на нещо по-добре, когато дойде и тяхното време да станат треньорки! Като че ли всички в тази гимнастика ги избират с конкурс по невменяемост! Как не се намери един човек с интелект, такт, обноски, принципи и достойнство! Писна ни от циркаджийски номера и простотии!

Госпожо,Робева не обръщайте внимание на тази злобна и самозабравила се жена.Тя не е достойна дори да говорите с нея,а Ви се чудя как сте станали кума на това изтъкано от злоба същество. Те със стоя съпруг са язвите на спорта в България.Двамата са отвратителни лекета...просто непоносими.Видяхме Илияна колко разбира от танци когато беше жу- ри....Илияна вместо да Ви бъде бла годарна,че я направихте човек ,а тя е една невъзпитана селска интригантка.Жалко за нея. Госпожо Робева бъдете винаги такава казвайте всичко право в очите.Гордеем се с Вас.

засрами се иляна,робева е недосегаема,а ти плуеш варху себе си.народа обича нешка ,не го нстроиваи срещо себе си

Илиянкееее, ти твоите дъщери как ги възпита... да се разсъбличат по списанията и правят пластични операции... За пореден път доказваш своята простащина... Нещо стойностно създаде ли в живота си!? Когато го направиш си вири носа, но сега ти е рано!!

Когато възникне спор между двама души би трябвало да са на еднакво ниво в дадена област, да имат рутина, резултати и чак тогава могат да се изказват по вестниците. Не харесвам студенината на Нешка Робева, но факт е, че е най-успешната българска треньорка по художествена гимнастика. Уважение към постигнатото от Илияна Раева, но то е продукт на треньорката й/не, че изключвам качествата на състезателката/. Така, че когато г-жа Раева постигне като треньор нивото на Робева може да си позволи коментар във вестник. И е хубаво да се изкаже по-културно, че начина й на изразяване не отговаря на културата, която се стреми да поддържа.

истината е съвсем друга господа и госпожи. И.Раева продължава да си стои във федерацията и да смуче от нея достатъчно много средства. По този начин тя оправдава собственото си бездарие като треньор

офф и двете са постигнали доста ние нямаме право да судим кои е по виш и кои по ниш това си е личен комфликт .но траа и двете да се вуздурят . *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

До майките на Габи и Криси. Направихте голямя грешка.Лили и Илиана са треньорки с фантазия,но да стоят и да рабитят с децата ви по 10-12 часа хич не ги търсете Децата ви можеха да станат добри гимнастички само ако работеха с Нешка или с мариана.Вижте как напредна Настя защото е с марияна а тя е по голям терорист от Нешка.Ама така се постигат резултати.Жалко за децата ви.Какво да кажем за илиана ,ами марияна я бие вече на всички големи състезания.резил Мариана работи от има няма две години в Азарбайджан и ни бие вече на всяко състезание.Илиана просто си не може а и я мързи и няма никаква фантазия

да долнопрона караница на нешка с тези които създеде тя.какво щеше да е илияна ако не беше измъкната да става шампионка?едно момече , сега тетка от Богров...я да се скрият всичките с некадърното си представяне като треньорки.Те стават за нищо ...