Какви са причините разкриват от bliasak.bg.

Тази вечер си ненаситна
Ти искаш още и още, а той не е в състояние да те задоволява до сутринта. След второто изпразване, нещата стават все по-трудни за него и той в един момент решава да ти замаже очите. Прави се, че свършва и ти обяснява, колко много го възбуждаш и как просто не може да издържи.

Не му е до секс
Уморен е или не му е до любов по други причини, а в същото време не желае да нарани крехкото ти его. Това е, както се казва, „благородната лъжа”, от която всяка връзка има нужда.

Залъгва те, че ти прави бебе
Ако го изнудваш да си имате бебе, може да се направи, че е свършил в теб, за да ти угоди. Ти няма да тръгнеш да се миеш, нали трябва „войниците“ да стигнат целта... А на сутринта върви проверявай имало ли е „патрони“. Е, все пак едва ли ще може да мине с този номер повече от веднъж.

Не те харесва
Скочил е необмислено в леглото на първата ви среща и докато сте под завивките установява, че нещо в теб не му действа възбуждащо. Естествено, че ще гледа бързичко да се отърве от досадата.

Пил е твърде много
Когато мъжът си е пийнал, свършването е трудна работа.

Има проблем
Много мъже страдат от така наречената „забавена ерекция” или с прости думи – неспособност да стигнат до край. Това може да се дължи на физически или на психологически фактори. В този случай партньорът ти просто не иска да се изложи и затова преиграва.

Презервативът помага
Ако той е без презерватив, а ти не си пияна и след края на акта не вдигаш рязко крака до стената, за да си образуваш наследник, веднага ще усетиш, че си твърде суха. Затова изпечените играчи правят номера с лъжливия оргазъм само когато са с кондом. След сценката бързо изхвърлят празната гума в кошчето за боклук и разчитат, че няма да тръгнеш да търсиш веществени доказателства за еякулацията им.