След като първо привлече фенове на модата в Париж през месец май, круизно дефиле на модна къща "Шанел" се състоя и в Банкок. Марката направи цели две ревюта в Банкок.

Вижте гостите >>

И в двете участва българската манекенка Белослава Хинова, която за пръв път дефилира за модния гигант в началото на октомври по време на Парижката седмица на модата.

Снимки на Бел >>

В интервю за Life.dir.bg Бел обясни, че никога преди това не е имала подобни изяви:

"Дефилирала съм единствено за Нов български университет в началото на лятото и още няколко подобни ревюта."

"Бях на кастинг, през който минахме всички момичета и след това на фитинг пред Карл Лагерфелд. Не мога да кажа дали съм избрана, но той ме е видял и ме е харесал, което е достатъчно за мен", отговори Белослава, когато я попитахме дали лично е избрана от модното гуру.

В Тайланд манекенките носеха барети и раирани панталони пред любители на модата, които бяха транспортирани с кораб по прекосяващата тайландската столица река Чао Прая до огромна бяла шатра.

За пръв път "Шанел" представя копия на свое дефиле в Тайланд. Досега такива бяха показвани предимно в Китай и Япония. Известната модна къща обаче вече насочва погледите си и към развиващите се азиатски пазари, включително Тайланд и Малайзия, както и към Австралия.

"Шанел" е амбицирана да не остане в един въображаем свят", поясниха от ръководството й.

В дефилето участваха около 80 манекенки, а сред присъстващите бяха актрисите Тилда Суинтън и Лили-Роуз Деп. Не се предвижда копия на круизното дефиле да се състоят другаде по света.