Всъщност истината е, че двамата съзнателно са предприели тази сериозна крачка, признава Диляна пред "Монитор".

Не мисля, че нещо съм откраднала. Не бих дала живот по този начин. Намирам се в деликатна ситуация, в която аз, като всички останали в нея, се боря и опитвам да науча нещо. Не спирам да се чудя наистина ли изглеждам като жена, която би направила всичко, за да постигне целите си. Детето ми е направено с любов и желание" - категорична е актрисата и модел. Сега се е съсредоточила изцяло върху най-важната си роля в живота – тази на майка и се е усамотила на родното Черноморие далеч от тълпите курортисти. 

Навремето като се инатях и правех проблеми, майка ми казваше: Пожелавам ти да имаш момиче, за да видиш какво е”. И се бях настроила, че ще е момиче. Сега ми е странно, че ще гледам момче”, спомня си актрисата пред списание „Ева”.

На въпроса, защо е решила Асен Блатечки да бъде бащата на детето й, манекенката не може да даде конкретен отговор. Определя го като усещане, като животински инстинкт, който й казал, че е време да създаде потомство и това е мъжкият, на който можеш да се довериш, с когото изпитваш спокойствие.

Имам силно развито чувство за справедливост и се стремя да не преча на другите, но ми се струва, че това е като да ходиш по една много тънка линия. Понякога се оказва невъзможно да запазиш равновесие, а при всяко залитане има наранени. Силно вярвам, че всеки от нас е длъжен да защитава, отстоява и да се бори за собственото си щастие, за любовта си. Любовта е пълноценна, когато има взаимност. Не държа да бъда харесвана, искам да бъда разбрана”, категорична е 32-годишната дама.

Вижте снимки на бременната Диляна >>
Снимки на Диляна и Асен >>