Мариела Нордел е един от участниците в кулинарното тв състезание "Мастър шеф". Tя сподели, че се е влюбила от пръв поглед в настоящия си съпруг. Той изпитал същото и й предложил брак на първата им среща.

„Много съм щастлива, че се запознах с мъжа ми, с когото съм сега. Той е невероятен, душевно красив, прекрасен човек, с когото се чувствам свободно, спокойно и ми е забавно. Срещнахме се преди 2 години - няколко месеца, след като се разделих с предната ми връзка. Пишех кулинарна книга и търсех спонсор, който да има интереси в бранша", разказа Мариела пред "Блясък".

Кулинарката описва първата им среща така: "Отидох на срещата със съзнанието, че ще е едночасова скучна бизнес вечеря, но още от момента, когато погледите ни се срещнаха, двамата бяхме на ясно, че бизнес няма да има, но нещо много по-голямо и съдбовно се задава. Той моментално изгони всички останали, искаше да остане само с мен, а няколко часа по-късно ми предложи брак. Каза, че ме е търсил цял живот и се радва, че макар и късно, ме е намерил”.