Според съдебните документи, получени от сайта TMZ, актрисата иска да получи издръжка от Рик Саломон, който е играч на покер.

Двамата сключиха брак за пръв път през октомври 2007 г. в Лас Вегас. Само четири месеца по-късно Памела Андерсън поиска бракът да бъде анулиран заради измама.

След няколко години те подновиха връзката си и през януари 2013 г. обявиха, че отново са се оженили. Тогава се говореше, че не са сключили предбрачен договор.

Вижте снимки на Памела и Рик >>

Памела Андерсън подаде документи за разтрогване на брака за втори път точно след като Рик Саломон спечели 2,8 милиона долара на Световните серии по покер през юли миналата година. Раздялата им обаче беше кратка и само няколко седмици по-късно ги видяха да се целуват. Тогава техен близък каза, че актрисата не може да свикне с хазартния му характер, но двамата много се обичат.

Памела Андерсън има още два брака. Първият с Томи Лий продължи три години - от 1995 г. до 1998 г. От него тя има двама сина. През юли 2006 г. актрисата се омъжи за Кид Рок, но се разведоха през ноември 2006 г.