Тя изневери на стандартите само с няколко детайла.

Вижте снимки >>

Първата дама бе изцяло в бяло. Тя бе избрала стилна рокля с кръгло деколте, златисто коланче на талията и ракрояваща се надолу, като дължината бе под средата на прасеца. Роклята бе с разкроен 3/4 ръкав, а общото усещане бе като за традиционните ангелчета от коледната украса, популярни в западната култура.

Сред тазгодишните новости в украсата са венците с червена панделка, които красят отвън всеки прозорец на Белия дом. Колкото до вътрешната украса, светещи клонки са поставени в коридора, който отвежда гостите до дървото, декорирано с официални коледни орнаменти на семейство Тръмп.

Съобразено с традициите е 6-метровото коледно дърво в Синята зала и 160-килограмовото копие на Белия дом, изготвено от джинджифилово тесто.

Балерини, които танцуваха по музика на Чайковски от балета "Лешникотрошачката", участваха в отриването на коледните чествания в Белия дом, съобщава БТА.

Първата дама на САЩ написа в Туитър, че декорациите са поставени и Белият дом е готов за честванията. Мелания Тръмп пожела весела Коледа и весели празници в края на годината.

Президентската администрация запозна медиите с коледната украса в понеделник. Първата дама на САЩ прие деца и студенти от близката военна база, които рисуваха и измайсториха различни занаятчийски изделия.