Двамата споделят, че Виктор много обичал братята си. "Вико ми е най-големият помощник на света. Много е отговорен", допълни Яна в "На кафе".

Вижте снимки >>

Семейството разказа, че синът им Доменик много ревнувал от малкия си брат Ян, който е на година и пет месеца. Но пък брат им Виктор ги обожавал и двамата, и много обичал да си играе с бебето. Майката на двете по-малки деца на бизнесмена пък имала чудесни отношения с голямото му дете.

"Тук аз съм големият щастливец, защото може би в много семейства не се получава, докато при нас контактът с нея и Виктор стана от самосебе си",
разказа Петко.

Петко дори сподели, че синът му с Мария Игнатова наричал Яна "мамо Янче", а Яна допълни на свой ред, че големият им син Доменик много обича "мама Мами", както той пък наричал Игнатова.

"Смея да твърдя, че с Мария сме приятели и отношенията им с Яна са страхотни", разкри Петко.

Семейството се старае да спазва традициите и да се хранят всички заедно на масата. Обикновено това се случва вечер, защото сутрин Петко спи, тъй като често е до късно в клуба и Яна става, за да изпрати децата на училище.

Димитрови спазват специален режим на хранене за метаболитен баланс, който се състои от три хранения през 5 часа и всеки яде различни неща, които са подходящи за неговия организъм. Яна се оплака, че не може да яде сьомга, а много обича, а пък Петко не можел да си хапва любимото сладко.