На концертите Графа ще изпълни най-големите си хитове, от Акага очакваме невероятна музикална фиеста, а съвместното им шоу ще е кулминацията в програмата. За идеята за турнето и проекта научихме повече от Графа, Акага и организатора на турнето – Монте Мюзик:

Графа сподели, че няма търпение отново да тръгнат на турне. "След успеха на двете ми национални турнета от 2006 и 2007 година искам отново да преживея емоцията да съм близо до феновете, да дам всичко от себе си за тях и заедно да се забавляваме по време на всеки концерт. Безкрайно щастлив съм, че на турнето сме заедно с Акага – няма такива шоумени, толкова позитивни и щастливи хора на света. Освен това аз се подготвям и сам да изпълня на китара и пиано част от песните си, което си е голямо предизвикателство. От Монте Мюзик се погрижиха за най-подходящите зали, звук, ефектно осветление, мултимедиа... но какво обяснявам – това трябва да се види!"

Краси Куртев от Акага пък каза, че въпреки че групата е изнасяла концерти в цяла Европа и са били в почти всички български градове, предстоящото турне се оказва първото специално организирано. "Хубаво е, че е задно с Графа, защото винаги съм казвал, че точно той заслужава да е Номер 1 изпълнител на България. С него сме страхотен екип, уверен съм че всички присъстващи на концертите страшно ще се забавляват. Няма да ги оставим да скучаят – с нас ли са, значи са на купон."