Носителят на "Златната топка" Кристиано Роналдо е главен герой в чудесна реклама на негова серия слушалки.

Вижте снимки >>

Видео >>

Футболистът на Реал, облечен бедно и добре дегизиран - пълен, с перука, брада, мустаци и очила, отива на площад в Мадрид, където слага кутия за дарения и показва на минувачите блестящите си умения с топка. Само че, почти никой не му обръща внимание.

Насред опитите му да се заиграе с някого, португалецът се завърта около млада дама и й иска телефонния номер, но тя му отказва. Само малцина за цялото видео, заснето за около час, си подават набързо топката с Роналдо, а няколко туристи снимат, просто защото е интересен.

Един от най-скъпоплатените футболисти в света минава да събере пари за финтовете си, но никой не му дава. Накрая, той разиграва топката с малко момче и го подканя да покаже какво може.

След това всичко се променя за секунди - футболистът взема топката в ръце, пита детето как се казва и се подписва на нея, преди да му я подари и да го прегърне. Хората наоколо вече подозрително се спират и още преди Роналдо да си е свалил напълно маскировката, настава стълпотворение от фенове, които започват веднага да снимат.

За няколко дни видеото е гледано над 9 млн. пъти само на страницата на компанията на Роналдо - ROC Live Life Loud, в YouTube. Португалецът го пусна и в профила си във Facebook.

Повече за слушалките на Роналдо прочетете тук >>

През юни футболистът намери загубен мобилен телефон по време на почивката си в Лас Вегас и го върна на собственичката му. Доброто дело обаче не свърши с това, защото покани нея и приятелката й на вечеря.