Счита се, че сексуалността е съвкупност от преживявания, поведение, реакции и нагласи, свързани с половия живот на човек, която има множество измерения. Ако потърсим точното значение на понятието, ще открием, че то е свързано с областите на анатомията, физиологията, психологията, социологията, философията и дори изкуството.

Обуславящите я фактори пък включват физическото и психологическо развитие на индивида, начина му на мислене, социалните норми и наложените от семейството и обществото представи за добро, правилно и красиво. Разбира се, с течение на времето обаче всеки от нас гради собствена представа за нея, базирана на неговия личен опит. Така например преди броени часове певицата Андреа разкри на своите почти 440 хиляди последователи в Инстаграм, че собственото ѝ възприятие за похотта е тясно свързано с качествата на личността, а не толкова с нейната тленна обвивка. Нещо повече, ако вярваме на посланието, придружаващо последния ѝ публикуван кадър в социалните мрежи, според блондинката тя се изразява най-вече в увереността и добротата.

Вижте снимки >>

Интересно обаче е, че макар думите ѝ да се отнасят до особеностите на човешката същност и натура, акцентът на споделеното от изпълнителката изображение далеч не е духа, а тялото... С него някогашната половинка на Кубрат Пулев отново демонстрира своята провокативна природа, разголвайки плътта си. Пред фотографския обектив тя позира на паднала на колене, любувайки се на ласките на ярките слънчеви лъчи върху кожата си, като носи единствено силно изрязани червени бикини и прикрива с ръцете си голия си бюст.

Снимка: Официален профил в Instagram

Снимката, която бързо получи над шест хиляди харесвания, покачи градусите в платформата, нагорещявайки я до червено. В коментарите под поста мнозина поднесоха комплименти за външния вид на някогашната звезда от компания "Пайнер", чието сърце е свободно, откакто двамата с боксьора решиха да сложат край на отношенията си, след дългогодишна връзка. От тогава до сега тя не е показвала интерес към друг мъж, за разлика от повечето популярни личности у нас, които по неписано правило след края на един романс бързо поставят началото на нов, отваряйки смело нова глава в личната си история, без да поглеждат назад към миналото.

Факт обаче е, че след като остана сама, Андреа започна да изпълва виртуалното пространство с повече предизвикателни кадри от обичайно, макар често да получава критика от потребителите на интернет, че всеки един от тях преминава през предварителната обработка на разкрасителни програми. Преди дни тя публикува серия от снимки, заснети по време на скорошната ѝ почивка в Египет, до където певицата често обича да отскача през последните няколко години. На повечето от тях тя се припича на палубата на яхта, облечена в бански костюм със зебровидна шарка.

Снимка: Официален профил в Instagram