Блясъкът се завърна на виртуалната церемония за наградите "Златен глобус", в която номинираните и наградените се включваха чрез Zoom от различни точки на света.

Джейсън Съдейкис заложи на суичър в цветовете на дъгата по дизайн на сестра му и бързо се превърна в хит в социалните мрежи. Водещата Тина Фей дори се пошегува след неговата поява и съобщи, че ако някой се интересува откъде може да си купи суичър с качулка като неговия, може да посети уеб страницата nbc.com/globesfashion. Тя обаче не съществува.

Джейсън Съдейкис

Снимка: Getty Images

Джоди Фостър се включи, за да получи наградата си, в черно-бяла копринена пижама на "Prada". Кучето ѝ Зиги бе с бандана в подобен дизайн. В разговор в Zoom с журналисти по-късно актрисата показа, че е била боса, докато приемала наградата си.

Вижте снимки от церемонията >>

"Това е най-добрата церемония на наградите "Златен глобус" досега. Да можеш да си останеш у дома, но всичко да е толкова реално", каза звездата от "Мълчанието на агнетата".

Кучето на Реджина Кинг дремеше на заден план преди началото на шоуто, докато тя демонстрира тоалета си на "Louis Vuitton" в сребристо и черно. В дома си в Савана, щата Джорджия, Аманда Сайфред заложи на слънчев, пролетен тоалет на "Oscar de la Renta", също като други знаменитости, които казаха, че искат да внесат радост с модните си предпочитания.

Джоди Фостър

Снимка: Getty Images

Синтия Ериво бе в неоновозелена дълга рокля на "Valentino", а Кейли Куоко похапваше пица също в модел на "Oscar de la Renta". Джилиън Андерсън беше сама в Прага и блестеше в зелена вечерна рокля, а Джулия Гарнър заложи на черно-бяло с емблемата на "Prada" и ярко червено червило.

Лавърн Кокс в червена вечерна рокля направи нещо необичайно - тя разговаря с журналисти за Е! и NBC преди шоуто чрез Zoom.

"Исках да се чувствам празнично", каза тя пред NBC. "Всичко това със света на Zoom е невероятно. Хората могат да правят, каквото пожелаят", каза тя.

ДжДжилиън Андерсънилиан

Снимка: Getty Images

Това означаваше "Chanel" за Шира Хаас в Лос Анджелис и "Gucci" за Ел Фанинг в Лондон.

"Хубаво е да имаме какво да празнуваме и заради което да се облечем подобаващо. Аз облякох рокля, за да премина от дневната до кухнята си. Казах си - защо пък не", обясни Фанинг за Е!.

Бижутата изпъкваха на фона на вечерните рокли. Аня Тейлър-Джой направи впечатление с блестящи зелени бижута и палто на "Dior".

И двете водещи Тина Фей и Ейми Полър бяха облечени в черно за откриването на церемонията и се шегуваха за необичайното разстояние помежду си, докато Фей се опитваше да оскубе Полър през екрана, пише БТА. Двете смениха множество тоалети, както и съзвездието от представящи номинациите и победителите в отделните категории, които, естествено, се включваха чрез Zoom.

Тина Фей

Снимка: Getty Images

Освен домашни любимци, в церемонията участваха, макар и с поява на заден план, много деца. Двамата наследници на Марк Ръфало се появиха зад него, докато той получаваше наградата си. Режисьорът на "Минари" Лий Айзък Чънг прегърна малката си дъщеричка, докато приемаше наградата, а тя го прегръщаше и повтаряше "Аз се молех, молех се, молех се".