Ако попитате една жена кои са недостатъците на нейния партньор, тя вероятно би ви отговорила, че без значение колко силно я обича, често се случва той съвсем несъзнателно да пропусне някои важни за връзката им събития... Като нейното начало например. Да, според някои дами повечето господа сякаш са "програмирани" да не помнят значими дати, затова понякога им се налага предварително да ги подсещат съвсем "деликатно" за тях, надявайки се да не им се налага догодина отново да заграждат и подчертават въпросното число от месеца в червено на календара, добавяйки към него и няколко удивителни знака, за да бъдат напълно сигурни, че няма да остане незабелязано.

Разбира се, всяко правило си има изключения, затова не всички представители на силния пол могат да бъдат сложени под един общ знаменател. Така например очевидно няма нужда Джулиана Гани да напомня на Илиян Найденов за тяхната годишнина, отбелязваща три години, откакто са заедно, тъй като той не само се сети сам за нея, но по този повод реши и да изненада своята любима с романтичен подарък, засвидетелстващ силните му чувства към майката на неговото дете.

Вижте снимки >>

Преди ден носителката на титлата "Мис силикон" за 2013 г. сподели със своите последователи в Инстаграм, че на специалния ден фитнес инструкторът ѝ е поднесъл огромен букет от разноцветни рози, чиято големина почти я скрива изцяло на изображението, което тя публикува в личния си профил.

"3 години любов, подкрепа и грижа един за друг! Честита годишнина! Обичам те!", написа бившата участничка в предаването "VIP Brother" към поста, събрал към момента почти десет хиляди харесвания и множество коментари от нейните почитатели, желаещи на двойката много щастие.

Само че това далеч не бе единствения жест от страна на съпруга ѝ, който реши да заведе половинката си и техния син на почивка в курорт Златни пясъци. За престоя там той бе направил резервация в 5-звезден хотел, разположен на самия бряг, който предлага живописна гледка към безкрайния морски хоризонт. Мястото разполага с голямо казино, ресторанти с международна кухня, СПА център със закрит басейн, финес зала, търговски център, VIP салон и т.н.

Оказва се обаче, че въпреки всички удобства, които предлага комплексът, заради закъснелия сезон той очевидно все още няма много гости, понеже двамата са били единствените посетители на едно от заведенията му.

"Снощи имахме много специална вечер. Даже имаше пиано на живо, а в ресторанта бяхме само ние. Много романтично и лично! Радвам се, че мъжът ми не е от тези, които даже не помнят кога е годишнината. Дано всички мъже подхождат така към половинките си!", обяснява Гани към галерия от два кадъра, разкриващи мигове от тяхната вечер.

Джулиана и Илиян започнаха романса си през 2018 г., малко след развода на еротичния модел със Симеон Ташев, чиято работа също е да помага на хората да се грижат за своята фигура. Година по-късно Найденов ѝ предложи брак по време на екскурзия до австрийската столица Виена, където падна на едно коляно пред своята избраница. Последва тайна венчавка, а в последния ден на 2019 г. на бял свят се появи техния син Давид.